Az erdélyi aranylemezek több ezer éves üzenete: a felfedezés, ami sokkolta volna a világot 

Az itt megírt információk nagyon érdekesek, és roppant elgondolkodtatóak.

Ha csak a a fele igaz és hiteles, akkor tényleg újra kell gondolnunk a  történelmet.

De nem csak önmagában a  múltat, hanem jelenünket, jövőnket, de a kozmoszban elfoglalt helyünket is alaposan át kell értelmeznünk.

Egy olyan kutatást, és annak eredményeit tárjuk a világ elé, mely gondolkodóba fogja ejteni a “nagyokat”…

Negyvenkét évvel ezelőtt, 1974. június 7-én Erdélyben egy hatalmas hieroglifa felrajzolásával lecsalogatták az idegeneket, akik nem érkeztek üres kézzel, nyolcvanhat darab aranylemezt hoztak magukkal.

Ezekből választ kaphatunk arra, honnan származtunk a Földre, és azt is megtudhatjuk, hogy csak úgy hemzseg az élet a kozmoszban.

Izsáky László örmény származású ufókutató „lehívójelének” köszönhetően, 1974. június 7-én 13 óra 20 perckor a Keleti-Kárpátok Gutin-hegységében, a Kakastaréjon leszállt egy nyolc méter átmérőjű, négy méter magas, korong alakú repülő csészealj.

Utasai 165-170 centiméter magas, emberszerű lények voltak, a testükhöz simuló szürkéskék ruhájuk foszforeszkált, űrsisakot nem viseltek. Egy kocka alakú nikkeldobozt hoztak magukkal a Földre, benne nyolcvanhat darab aranylemezzel.

Bár a kozmikus találkozó – a román titkosszolgálat beavatkozásának köszönhetően – nem éppen zökkenőmentesen zajlott, a dobozkát, a benne lévő kinccsel, mégis sikerült kimenteni, és legalább addig megőrizni, míg értékes papírmásolatokat nem készítettek róluk

. A szekusok végül rátaláltak, és elkobozták a felbecsülhetetlen értékű lemezeket. A jel felrajzolói közül csak egyetlen ember, Izsáky László élte túl a Securitate folyamatos zaklatásait és kínzásait.

Izsáky évekig dolgozott a lemezek megfejtésein – sikerrel. A tudást, amit őriztek, világgá akarta kürtölni, számtalan kutatót és akadémiát keresett meg ennek érdekében, de a várva várt figyelmet és elismerést soha nem kapta meg érte.

Egyre nagyobb csalódottság vett rajta erőt, ami fennmaradt levelezéseiből kiolvasható.

Jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen, 2007 tájékán örökre eltűnt a Gutin-hegység erdeiben. Egyesek szerint a földönkívüliek vitték magukkal, mások szerint a román titkosszolgálat tette el láb alól.

Hagyatéka egy bőröndnyi anyag, amely tartalmazza többek között az eset részletes leírását, az esemény előzményeit, és számtalan különleges rajzot a csillagok tükröződéseiről, a világegyetem felépítéséről, a lemezek kódolt ábécéjét, saját készítésű térképeket, jegyzetek százait, és két könyvet, amit ő írt összegzésül az interstelláris kapcsolatfelvétel módjáról és más lakott világokról.

Izsáky László az aranylemezek megfejtésénél segítségül hívta a korábbi, rejtélyes lemezek kódjait. Rájött, hogy az Urál hegységben, a Tayos-barlangnál és a Himalájában talált aranylemezek írásjelei emlékeztetnek az Erdélyben hagyott lemezek véseteire.

Ezek a lemezek ősi amma nyelven íródtak, amely hasonlít a magyar rovásírásra. Magyarul tökéletesen el lehet őket olvasni.

300w, 450w, 370w, 20w, 225w” alt=”” width=”740″ height=”400″ data-src=”https://vilagfigyelo.com/wp-content/uploads/2019/04/erdelyi-aranylemezek-1-1.jpg” data-sizes=”auto” data-srcset=”https://vilagfigyelo.com/wp-content/uploads/2019/04/erdelyi-aranylemezek-1-1.jpg 740w, 300w, 450w, 370w, 20w, 225w” />A lemezek tartalma arra utal, hogy egy távolabbi világból, bolygóról érkező emberek hagyták őket maguk után hagyatékul a Földön. Tartalmazzák a világok születését, a különböző bolygókon élő emberek kereszteződéseit és társadalmi berendezkedéseiket is.

Több utasítást is találhatunk a lemezek olvasása közben arra vonatkozóan, hol találhatunk még aranylapokra vésett üzeneteket, illetve arra vonatkozóan is, milyen módon tudjuk felvenni a kapcsolatot más lakott világokkal.

A Földön világszerte számtalan monumentális rajzolat található, amit csak madártávlatból lehet észrevenni. Ilyenek például a Nazca-vonalak vagy a Kazahsztán északi részén található több mint ötven – 90-től 400 méteres átmérőig terjedő – rajzolat.

Több ezer, több tíz méteres geoglifa található a Közel-Keleten, Szaúd-Arábiában, Szíriában és Jordániában.

Chilében, az Atacama sivatagban készült az „atacamai óriás”, amely 120 méter hosszú. Dél-Angliában, Oxfordshire megyében látható a 110 méteres „uffingtoni fehér ló” figurája.

Ugyancsak Dél-Angliában található a „Cerne Abbas-i óriás”, amely ötvenöt méter hosszú.
Izsáky László figyelembe vette ezeket az adatokat, és elgondolkodott rajtuk. Ezeket a rajzokat nem a szomszéd falubéli embereknek készítették, hogy gyönyörködjenek bennük, hanem ettől sokkal távolabbra üzentek azok, akik ezeket létrehozták.

Az aranylemezek egyik üzenetét, miszerint a kapcsolatfelvétel módja a hatalmas jel felrajzolása, alátámasztani látszott a fentebb említett geoglifák ismerete. Izsáky rengeteg időt fordított arra, hogy ezek elhelyezkedéseit, méreteit figyelembe véve megalkossa a saját geoglifáját a Kakastaréjon. Fáradozását siker koronázta. Üzenete eljutott az égi emberekhez.

Hogy ebből mennyit vallunk igaznak, mennyit vagyunk képesek befogadni, megemészteni, azt embere válogatja.

Ha valóban van mögötti igazság, és tényleg helyes az értelmezés, akkor mindenesetre nagyon is el kell gondolkodnunk arról, hogy mi végre is vagyunk a világon.

Hogy nem az egyetlen értelmes kultúra, civilizáció vagyunk e világban…