Az emberiség felszabadításáért folyó harc, hogy véget érjen az összeesküvés irányítása, létfontosságú fordulópontjához érkezett

Az emberiség felszabadítása az embereket feláldozó, sátánimádók (Ba’al, Molech, stb.) kultusza alól kulcsfontosságú fordulóponthoz érkezett, ahogy intenzív harcok folynak több fronton. Lényegében a harc a tömegek és a legtöbb ország hadserege, valamint a mélyen beágyazott felső szintű elit között folyik. – Az Új Világtudat újabb remek fordítása Fulford írásából

Azok, akik azon tanakodnak, hogy miért nem került sor még mindig a tömeges letartóztatásokra, meg kell érteniük, hogy egy évezredes irányító rendszerrel van dolgunk, amely nem akar csendben távozni az éjszakába. A nyúl ürege mélységének megértéséhez nézzük meg az alábbi képet.

benjamin%2Bfulford%2Bh%25C3%25ADrek%2Bvi

Ez a kép nemcsak az ősi történelemről szól, hanem inkább egy olyan rendszerről van szó, amely még ma is irányítja a világ legtöbb felső vezetőjét.

Például a múlt héten az orosz hírszerzés bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy nemcsak Angela Merkel miniszterelnök, hanem Theresa May és Dalia Grybauskaite litván elnök is “Hitler Rothschild és a Kasnerek biológiai lányai.” “Salamon Rothschild közeli kapcsolatba került Anna Maria Schicklegruberrel. Ezután Alois Rothschild Hitler beleszeretett Klara Pölzl Hitlerbe és Braunauban szülte meg csecsemőit, ahol Benedek pápa született ugyanabból a vérvonalból,” – mondják a források. Bizonyítékként az alábbi fényképet adták, amelyen állítólag mind a hárman láthatók a Tavistock-i elmekontroll intézet vezetői képzési idején:

benjamin%2Bfulford%2Bh%25C3%25ADrek%2Bvi

Azt is megjegyzik, hogy May, aki a legjobban próbálja akadályozni a Brexitet, ugyanazt a sátáni “piramis szemet” mutatja a kezével, mint ahogy Merkel szokta.

benjamin%2Bfulford%2Bh%25C3%25ADrek%2Bvi

Aztán Kanadában ott van Justin Castro-Sinclair miniszterelnök, aki esetleg megölte féltestvérét, Michel Trudeau-t (akinek a testét soha nem találták meg). Castro-Sinclair anyja, Margaret Sinclair, James Sinclair leánya abból a vérvonalból való, amely a skót rítusú szabadkőművességet alapította. Castro-Sinclair megmutatta valódi arcát a kanadai külpolitika évtizdedekig való elárulásával, az ukrán és izraeli náci rezsimek vak támogatásával, és azzal, hogy megtagadta, hogy a kanadai központi bankot kivonják az összeesküvés irányítása alól.

https://kioo17journal.blogspot.com/2018/02/cuba

https://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Trudeau

https://canadatalksisraelpalestine.ca/2017/05/11/

benjamin%2Bfulford-h%25C3%25ADrek%2Bvide

Az is jól dokumentált, hogy a francia elnök, Emmanuel Macron egy Rothschild szolga. Valójában a legtöbb úgynevezett világvezető szolga, amint arról korábban írtunk.

Tehát ezek az emberek végül kinek tartoznak beszámolóval? A válasz nem a hamis zsidók, mint az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu. Netanjahu csak egy alfőnök, aki Olaszországban és Svájcban tesz jelentést a Fekete Nap imádóknak. Ezt bizonyítja a jól dokumentált részvétel a Japán elleni fukusimai tömeggyilkos támadásban. Ezt a támadást a korábbi jezsuita legfőbb vezető, Peter Hans Kolvenbach vezette, aki azt állította, hogy ő a Sátán, közvetlenül az NSA által rögzített telefonbeszélgetés után, erősítették meg a japán katonai hírszerzési források.

Tehát, ha felszabadítjuk az emberiséget, pontosan meg kell értenünk, hogy kik vagyunk, és ez azt jelenti, hogy le kell mennünk egy másik mély nyúlüregbe, és megnézni az egyik titkos uralkodó családot, a Farnese-t. Az alábbi képek a család erődjét, az eredeti, ma Washingtonban lévő Pentagont mutatják – amelynek a létrehozását ők irányították -, és egy 16. századi térkép azt mutatja be, hogy már akkoriban azt tervezték, hogy Washington D.C. lesz a világ egyik római fasiszta, babiloni kormányának központja.

https://tisurvivor.wordpress.com/2016/02/01/

http://continuingcounterreformation.blogspot

Ezen a ponton meg kell mutatnunk az olvasóknak, hogy mennyire releváns mindez a jelenlegi eseményeket tekintve. Kezdjük a múlt héten az új-zélandi mecsetben történt mészárlással. A lövöldöző hátizsákján a Fekete Nap emblémája látható.

benjamin%2Bfulford%2Bh%25C3%25ADrek%2Bvi

Nem megyünk bele túl mélyen a támadás valódi természetébe (mert máshol jól dokumentálták), minthogy megjegyezzük, hogy ez egy áldozat volt a Sátánnak, melynek célja az volt, hogy hatalmat kapjon az összeesküvés.

Most nézzük meg az olasz maffia részvételét, amely a Fekete Nap imádóitól kapja a parancsokat az Észak-Koreával és az amerikai elnökkel, Donald Trumppal kapcsolatos eseményekkel összefüggésben.

Figyeljük meg, hogy a Trump és az észak-koreai erősember, Kim Dzsongun közötti sikertelen csúcstalálkozó után a kínai elnök, Hszi Csin-ping elhalasztotta a tervezett márciusi látogatását az Egyesült Államokba, hogy találkozzon Trumppal. Ehelyett ezen a héten Olaszországba repül, hogy találkozzon az igazi főnökeivel.

https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/chinas

Ehhez kapcsolódik, hogy a múlt héten megölték a Gambino maffia család főnökét, Frank Cali-t. A P2 szabadkőműves forrás azt mondja, Cali-t azért ölték meg, mert “Az olasz-amerikai maffia sikert ígért a Trump és Kim Dzsongun közötti találkozón, mert pénzmosási műveletet hajtottak végre Észak-Korea számára.” A forrás azonban folytatta: “A találkozó kudarc volt, mert a hatalmi blokkok ideológiai geopolitikája erősebb volt, mint a pénz.” Ennek eredményeképpen a Gambino család kénytelen volt megfizetni a hatalmas veszteségekért, mivel egy halom értéktelen észak-koreai valuta között találták magukat.

Ezzel összefüggésben a spanyolországi észak-koreai nagykövetségen rajtaütést hajtottak végre, amely a Kim / Trump csúcstalálkozó előtt történt. A razzia során “észak-koreai disszidenseket” kerestek, az amerikai sajtó és a “CIA szerint,” közölték a spanyol lapok. Amiről azonban nem számoltak be, hogy számítógépeket és mobiltelefonokat foglaltak le a razzia során, és a japán katonai hírszerzés szerint ezek a maffia és az észak-koreai pénzmosási műveletekkel kapcsolatos információkat tartalmaznak.

Mindenesetre a P2 szabadkőműves és a Fekete Nap imádó források azt mondják, hogy most megpróbálnak tárgyalni egy “világszövetségi kormány” létrehozásáról az ázsiai titkos társaságokkal.

Eközben az emberek háborúja az összeesküvés ellen folytatódik. A legkárosabb támadások az összeesküvés irányította high-tech vállalatok ellen folynak. A bűnügyi és a trösztellenes vádemeléseket jelenleg a Google, a Facebook és számos más csúcstechnológiai vállalat ellen tervezik, amint arról széles körben beszámoltak. Ezen cégek mindegyikét feldarabolják, és sok vezetőjük börtönbe kerül, Pentagon források szerint. Nézzük meg az alábbi képet, hogy felismerjük, hogy ki irányítja ezeket a vállalatokat:

http://alcuinbramerton.blogspot.com/

Ezek a csúcstechnológiai vállalatok, mint az összeesküvés nagy része, nem fognak küzdelem nélkül lemondani. A múlt héten két informátor figyelmeztetett arra, hogy az 5G technológiát tervezik felhasználni, hogy megőrizzék az emberiség többsége feletti ellenőrzést vagy esetleg gyilkolásra használják.

Az egyik informátor egy nagy technológiai vállalat vezetője, amely 5G berendezést gyárt, aki azt mondja, hogy rendkívül veszélyes technológia. Ellentétben a 3G és a 4G bevezetésével, ez a forrás azt mondja, hogy a felső vezetés kemény erőfeszítéseket tesz az 5G megvalósítására mindenféle biztonsági tesztek nélkül. Az “5G hullámhossz nagyon hasonlít az emberi agyi hullámhosszra, így felhasználható az elme irányítására,” – mondta. Azt is elmondta, hogy míg a 3G jelek olyanok, mint egy kosárlabda és a 4G olyan, mint egy golflabda, az 5G inkább tűnek számít, és agykárosodást okozhat. Figyelmeztett továbbá, hogy az 5G-nek minden 100 méterenként átviteli tornyokra lenne szüksége, és veszélyes elektromágneses hullámai behatolnak mindenhová és telítik a környezetet. Azt mondta, hogy egyetlen élőlény, még a mikrobák sem képesek túlélni a vállalat 5G-s laboratóriumában.

Ez az ügyvezető azt is tanácsolta, hogy ne hordjuk a 4G okostelefonokat a testünkön, és tegyük repülőgép üzemmódba, amikor alszunk. Megfogadtam a tanácsát, és jelenthetem, hogy hosszabb ideig és mélyebben aludtam.

Egy volt dél-afrikai hírszerző tiszt is kapcsolatba lépett velünk, aki azt mondta, a dél-afrikai apartheid rendszer elektromágneses hordozófrekvenciákat használt fel a fekete afrikaiak viselkedésének manipulálására. Egy ponton arra használták őket, hogy megtámadják egymást, mondta. Az alábbi videóban néhány ezzel kapcsolatos információ hallható 45 perc 31 másodperctől:

A brit hírszerző források szerint az angolszász Five Eyes Group tudatában van ezeknek a veszélyeknek, és ezért próbálják fékezni az 5G-t, és ezért kérik a kínaiaktól is, hogy ezt tegyék.

Más hír, hogy az Egyesült Államokban az elmúlt héten több tűzeset sújtotta az olajfinomítókat. Ez szinte minden bizonnyal Venezuela bosszúja volt az országuk elleni támadások miatt. Nem nehéz megjósolni, hogy sokkal több bosszúból elkövetett támadás várható a sérülékeny amerikai infrastruktúrával szemben.

https://www.zerohedge.com/news/2019-03-17/

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019

Az Egyesült Államok Védelmi Hírszerző Ügynöksége szintén megjegyezte a múlt héten a hatalmas csapást, amely az összeesküvés irányította Boeing Corporation-t sújtotta. “A 346 (a Lion Air és az Etióp Légitársaság lezuhant repülőgépeinek áldozatai) nem haltak meg hiábavalóan,” – mondja a Pentagon forrása. A haláluk “a dagadt, pazarló katonai-ipari komplexumot tette ki támadásnak, amikor Trump földre kényszerítette a 737-es repülőgépeket a Boeing vezérigazgatója és a korrupt szövetségi légügyi hatóság lobbizása ellenére.

Az FAA-t annyira irányítja a Boeing, hogy Trumpnak egy végrehajtási rendelettel kellett földre kényszeríteni a 737-eseket, és Etiópiában Franciaország fog vizsgálatot folytatni a repülési adatokat és a pilótafülke hangrögzítőit elemezve, mert senki sem bízik az Egyesült Államokban,” – folytatta a forrás. “Az FAA súlyosan hitelét vesztette, és a repülésbiztonság arany standardja most az EU-ban és Kínában van,” – jegyezte meg. A Pentagon forrásai szerint “most visszavonják a 737-es biztonsági tanúsítványát, és eltávolítják a Boeing BHUAP távoli eltérítő funkcióját, amely lehetővé teszi a Moszad és a CIA számára, hogy olyan eseményeket hajtsanak végre, mint 9/11, a Lion Air vagy a Malajziai 370/17-es légijáratok esetében.

A másik katonai-ipari komplexum vállalat, a Lockheed elvesztette az F35-ös értékesítést az olyan szövetségeseknek, mint Törökország, Tajvan és Németország,” – jegyzi meg a forrás. A Pentagon források hozzátették: “Oroszország jobb és olcsóbb fegyvereket épít,” ami egy másik ok, amiért Trumpnak továbbra is le kell csapolnia a mocsarat.

A Pentagon forrás azt is megjegyezte, hogy a Robert Mueller vizsgálat vége, valamint a “FISA minősítés megszüntetése a mély állam leszerelése érdekében, a cionista szervezetek külföldi ügynök nyilvántartásba vétele, 9/11 nyilvánosságra hozatala” és egyéb lépések továbbra is azt a célt szolgálják, hogy “Amerika újra nagy legyen.

Benjamin Fulford

Forrás: Új Világtudat