Az emberi faj ősmítosza: idegen istenek teremtettek minket, Lucifer a “fényhozó” valójában az ősi tudás hozója volt

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hüllőszerű lényeket alkotó prehisztorikus szobrok, 4000 évnél korábbról származó különleges, megnyújtott koponyák, melyek nem emberinek tűnnek, valamint ókori mítoszok, amik szintén ovális fejjel, hatalmas szemekkel rendelkező szürke lényekről szólnak.

emberi-genezis-1-585x359.jpg

A történelem ezen nyomai nem a véletlen művei, és még csak nem is kitalált legendák – állítják a paleoasztronautika hívei, és bizony van igazság abban, amit mondanak.

Ma a történelemtudósok is egyetértenek abban, hogy valamennyi legendának, mendemondának van igazságalapja.

Bár ezeknek a törétneteknek sajátossága az, hogy az évezredek alatt rengeteget torulnak, a különféle ősi mítoszok első leírásai, a barlangrajzok és papirusztekerecsek nem hazudnak.

Ezek olyan lényekről írnak, amik emberinek tűntek, de valójában nem voltak teljese mértékben emberek.

Ezek a humanoid lének a kozmoszból érkeztek, és istenekként tisztelték őket, amiért az ősi tudást az emberiség számára átnyújtották.

Ilyen sokak szerint a Prométheusz és a tűz története, amikor is az ősi isten megmutatta az emberiségnek a tüzet. Vajon létezik összefüggés magával Luciferrel is?

Hiszen a név jelentése nem más, mint “fényhozó”… mi van, ha a Bibliában leírt történések egy jó része megtörtént itt a Földön, a prehisztorikus időkben, amikor az emberiséget kitenyésztették?

Az ősi, miket alkotó földönkívüliek közül egy kivált, és úgy gondolta, hogy a felettünk álló istenek akarata ellenére beavat minket a titokba. Elmondja az istenek titkát, mitől istenek, és milyen tudás az, amit birtokolnak, ami felénk emelte őket az évezredek alatt.

Egyes vélekedések szerint Lucifer valójában kígyó alakban az édenkertben ezt az ősi tudást próbálta átadni, és a tudás kicsi almája rejthetett minden információt, ám akkor még az első emberi lények nem tudtak ezzel az információhalmazzal mit kezdeni.

Lucifert kiűzték a Mennyből, mely valójában egy magasabb szintű, fizikailag létező birodalom volt, eközben az embert is kizavarták az Édenből.

A Bibliában számos utalás van arra, ami azt sejteti, hogy a Mennyország valóban létezik és hogy az egy szuperfejlett technológiai társadalom lehetett.

Az Istenek nem akarták, hogy egy olyan faj jöjjön létre, mely túl korán ismeri meg azt a tudást, aminek ők a birtokában voltak, ugyanis úgy gondolták, hogy erre még évmilliókkal később sem fogunk teljesen készen állni, és ez a tudás saját fajunk kipusztításához vezethet.

Az ősi istenek aztán észrevették, hogy Lucifer örökösei, és egyes földönkívüli csoportok szabotázst elkövetve elkezdtek az emberekkel kapcsolatot létesíteni.

Emberi anyáknak, asszonyoknak nemzettek gyermeket. Hatalmas termetű óriások, úgynevezett nefilimek jöttek létre, akik még ugyan bizonyos tekintetben rendelkeztek különleges képességekkel, hatalmas erőnléttel, és magas intelligenciával, de már csak “félistenek” voltak.

A Földi tenyészetet az irányításuk alatt tartó idegenek ezt nem nézték jó szemmel, valóságos bukásnak ítélték meg az egész emberi genezis kísérletet.

Elrendelték, hogy el kell pusztítani minden emberi lényt, és az összes nefilim hibridet.

Ez volt az a kataklizma, mely az egész Földön végigsöpört, és ma Özönvízként ismerjük. A Bibliából tudjuk, hogy Noét Isten figyelmeztette az elkövetkező végre, és bárkát építtetett vele.

Valójában a bárka arra szolgálhatott, hogy egy ősi sejtbank legyen, ahol a földi fajok genomját és élő példányait tárolják. Így az emberiség túlélhetett, a földönkívüli hibridek pedig eltörlődtek a  bolygóról.

Ez volt a faji újraindítás pillanata, amikor az emberi fejlődéstörténetnek hívott evolúciós kísérletet újra egyetlen irányba terelték: az általuk kijelölt irányba.

Aztán fogták, és távoztak a kozmosz sötétjébe, és hagyták, hogy az emberiség maga fejlődjön tovább.

Legalábbis a paleoasztronautika hívei szerint ez a teória lehet a legvalószínűbb. Hogy valaha visszatérnek-e, vagy nem látogattak-e meg a múltban már korábban is minket, arról ellentmondásos információk és történelmi nyomok láttak napvilágot.

Vannak nyomok, melyek arra utalnak, hogy a nefilimek sem pusztultak ki, és az özönvíz után még évezredeken át léteztek kisebb csoportokban. A komancs indiánok legendái is beszámoltak róluk.

A sötét emberi múltról alig tudunk valamit, amit pedig ismertettek velünk a történelem könyvekben, az vagy nem a teljes igazság, vagy az igazság egy parányi kirakósa. És a puzzle egy több száz darabos, millió éves rejtélyből álló feladvány…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel