Az emberi faj 15%-a földönkívüli? Megdöbbentő genetikai bizonyítékokat tártak fel!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egy bizonyos vércsoporttal rendelkező embercsoportnak extra csigolyája van, és magasabb az intelligencia-hányadosuk, valamint alacsonyabb a testhőmérsékletük… nem véletlenül! Genetikai bizonyítékok a földönkívüli vérvonalra?

Léteznek arra irányuló kutatások, melyek azt vizsgálják, hogy az emberi faj végső eredte genetikai úton hová is vezethető vissza.

Az egyik ilyen genetikai kutatás egy régi és nagyon nyugtalanító kérdésre akart választ kapni, de valami olyanra bukkantak, ami minden eddigi felfedezésnél ijesztőbb.

A fő kérdés az volt, hogy miért van az Rh negatív vérrel élőknek extra csigolyája, miért magasabb az intelligencia-hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük? Ezt ugyanis a tudomány nem tudta megválaszolni.

A genetikai állomány és a vércsoportok közötti eltérések nem magyarázzák… de akkor mi? Ha valóban egy közös őstől származik mindenki, miért nem összeegyeztethető mindenki vére? Miért van az, hogy az Rh negatív vérű emberek, akik mintegy 15%-át teszik ki a fajunknak, jelentős genetikai eltéréseket mutatnak?

A téma egyik neves kutatója Robert Sepehr egyik könyvében arról ír, hogy a földön 612 főemlős faj és alfaj ismert – melyet a Természetvédelmi Világszövetség is elismer – ám egyiknek sincs RH negatív vércsoportja.

Valamint arra is rávilágít, hogy minden királyi család RH negatív vércsoporttal rendelkezik, és a földönkívüliek által eltérített emberek nagy részének is ilyen a vére… Ezek a tények elképesztő kérdéseket vetnek fel az emberiség eredetével és az evolúcióval kapcsolatban…

Az egyik kérdés az, hogy mi van, ha nem is egyetlen őstől származunk?

Azaz nem kizárt, hogy az egyes vércsoportú emberek más-más fajok leszármazottai, akik aztán valahogy evolúciós úton egyesültek, így külsőre megszűntek a fajok közti eltérések, de genetikai és egyéb módon felfedezhetők a különbözőségek.

Egy másik elmélet a paleoasztronautikával foglalkozó tudósok felvetése, miszerint az emberi faj 15%-a valójában ősi istenek leszármazottja.

Az ősi istenek pedig minket látogató kozmikus űrutazók lehettek.

Eszerint az elmélet szerint az Rh negatív vércsoportú emberek földönkívüliek, vagy pedig az emberek és ősi idegenek keveredésének vérvonalát hordozó egyének.

Érdekes tény, hogy egy Rh-negatív anya, ha Rh-pozitív bébivel várandós, akkor a teste azt megtámadja, antitesteket kezd termelni. Ennek értelmében két lehetőség adott: elvetél vagy beteg gyermeke születik.

Ezt hívják Rh-összeférhetetlenségnek.

Így nem árt a pároknak teszteltetni magukat a faktorra, mert a második babánál komoly gondok jelentkezhetnek! De miért ítéli “idegennek” a szervezete azt a bébit?

Ez a furcsaság arra utal, hogy két egymással keresztezni képes, de genetikailag nem azonos faj utódja jön létre.

A tudósok anomáliaként tekintenek most az RH-negatív vércsoporttal rendelkező emberek létrejöttére. Ha ez mutáció eredménye, akkor hogyan öröklődhet? Miért nem veszik ki, ha ilyen veszélyes? Ha pedig a megoldás egy másik ős, akkor honnan eredünk?

Talána z ősünk valóban nem is a Földön fejlődött ki?

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel