Az emberi élet sikerének kulcsa, amit a világ mai urai el akarnak tőlünk venni

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Remek ismertetőt olvashatunk az Új Világtudaton.

A hírnévre és a gazdagságra való természetes igény belénk van kódolva, hiszen érezzük, hogy ezek hiánya belső elégedetlenséghez, beszűküléshez, az élethez való viszonyulás megromlásához vezet. A siker vágya nem önzőség, hanem a fejlődés, a tanulás útján való tökéletesedés természetes belső felhajtóereje.

A sikerre mindenki vágyik, de módszertant valószínűleg nem véletlenül nem kapunk hozzá az iskolában. Ezt mindenkinek magának kell a kudarcain, tapasztalatain keresztül elsajátítania. Persze magánúton számos ilyen irányú képzési és önképzési lehetőség adódik.

Napoleon Hill szerint “Egyetlen ember sem juthat hírnévhez és gazdagsághoz anélkül, hogy másokat is magával ne emelne. Ezt egyszerűen nem lehet megtenni“. Tehát ahogy a sikertelenség, a siker is magával ránt másokat, és nem kell részleteznünk, hogy a kettő közöl melyik hatása a kedvezőbb. A nyitott, saját életéért felelősséget vállaló és önmagát képezni vágyó emberek számára elérhetővé vált magyar nyelven Napoleon Hill 20. század eleji tudományossága, mely tiltott tanítás volt, amely azelőtt csak egy szűk elit számára volt elérhető, olyanok részére, akik ma a világ uraiként irányítják az egész emberiséget.

https://youtu.be/ad764p5efKk

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel