Az előző emberiség maradványai a Marson: Csontok, egyenes városfalak, úthálózatok a vörös bolygón

az elozo emberiseg maradvanyai a marson csontok egyenes varosfalak uthalozatok a voros bolygon
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Mars már jó ideje vita tárgyát képezi a tudósok és kutatók körében.

Nincs egyetértés abban ugyanis, hogy a Marson létezhetett-e egy fejlett ősi civilizáció, vagy sem.

A legtöbben azt állítják, hogy igen, és hogy ennek a nyomait látni is a Mars felszínéről készült képeken. Azonban a NASA amennyire csak tud, tagad. Miközben sorra buknak ki a különféle bizonyítékok…

A NASA curiosity szondájának köszönhetően időről időre kapunk képeket a Vörös bolygó felszínéről.

Ezeket a fotókat az amerikai űrrepülési hivatal rendre nyilvánosságra hozza, így aztán az önjelölt csillagászok, tudósok mindig fel tudnak fedezni rajta valami érdekeset.

A pirossal jelölt részen a kutatók egy emberi csontvázat véltek felfedezni.

A formából ítélve a legtöbben arra gondolnak, hogy a felvételen egy gerincoszlop látható.

A Földi élet a Marson indult?

A paleoasztronautikai elméletek és kutatások szerint a Mars több milliárd évvel ezelőtt lakott lehetett, és éppen a Marsról származhat a földi élet is.

Ha az elmélet hiteles akkor az emberiség gyakorlatilag Marslakó, akárcsak a Földön kialakult többi organizmus is.

Az Antarktiszon korábban találtak már olyan meteoritot, melynek a belsejébe élő organizmusok lenyomatai voltak láthatók, amik minden kétséget kizáróan azt sugallják, hogy mikrobiológiai szinten egészen biztosan “élt” a bolygó.

Ha pedig élt, és egy darabja eljutott a Földig, belépett annak légkörébe, akkor “megfertőzhette” az élettel…

Egy elveszett civilizáció maradványai a Vörös planétán

Sokan azzal érvelnek az egykori élet mellett, hogy tagadhatatlan civilizációs nyomok találhatók a felszínen. Eleinte ezt senki nem vette komolyan, aztán egyre bizarrabb Mars fotók kerültek elő.

Olyanok, amiket nem lehetett sehogy megmagyarázni, csak értelmes élet keze munkájával. A NASA fotóin és felszíni képein ugyanis rendre feltűntek különféle alakzatok és minták:

Sőt, hatalmas, leginkább az egyiptomi kultúrára hajazó szobrok is megtalálhatók a Marson. Sokan egyébként éppen emiatt össze is kötik az egyiptomi és az egykor a Marson élő civilizációt.

“Talán éppen az egyiptomiak lehetnek a Marshoz a kapocs. Lehet, hogy ők voltak a Marsi humanoidok leszármazottai, ezért van olyan szoros kapcsolatuk a túlvilággal, az égbolt “lakóival”, és ezért jelentek meg a kultúrájukban ősi istenségek” – állítják a plaeoasztronautika hívei.

A párhuzamok letagadhatatlanok. A NASA pedig mélyen hallgat, mert egyelőre nem akarja felfedni az emberiség eredetének titkát, és azt, hogy az előző emberiség nyomai ott hevernek a Marson.

Évtizedek óta zajlik a titkos feltárás és a vizsgálódás a fajunk múltjával kapcsolatban.

Olyan dolgok kerültek eközben elő a Mars felszínéről, ami a NASA embereit alapvetően késztette saját eredetünk és történelmünk újraírására.

Egy napon pedig ezt be fogják jelenteni, jelenleg is zajlik az emberek és a társadalom felkészítése erre…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel