Az ‘elit’ célja az Európai Kalifátus – Marcel de Graaff


Marcel de Graaff, a Nemzetek és Szabadság Európája frakciójából:

„Elnök Úr! Hadd vázoljak fel egy olyan forgatókönyvet, ami nincs benne Juncker Fehér könyvében. Ha az EU így folytatja tovább, akkor Európa jövője iszlám lesz. Ez az iszlám világ célja, és ez az EU „elitjének” célja is. Ez a célja a nyitott határok politikájának és ennek a kriminális tömeges bevándorlásnak.

Az csak természetes, hogy vannak olyan járulékos károk, mint az erőszak, gyilkosság és nemi erőszak. Ezt az árat meg kell fizetnünk a nemzetek önazonosságának megsemmisítéséért.

Ez egy szándékos, átgondolt politika az EU részéről. Csupán egyetlen akadály áll az Európai Kalifátus útjában: a hazájukat szerető állampolgárok, akik hazafias pártokra szavaznak. Az EU ezeket a pártokat az ellenségének, a legnagyobb fenyegetésnek nyilvánította.

Az EU-ban a hazafikat már nem védi meg a jogállam, ők kitaszítottak lettek (homo sacer). Európa jövője a Kalifátus, hacsak az emberek nem lázadnak fel és nem védik meg kultúrájukat és identitásukat.”

Homo sacer: A régi Rómában, ha valaki a vallás vagy az állam ellen bűnt követett el, a népgyűlés kiközösítette és homo sacernek nyilvánította. Ettől a pillanattól fogva bárki megölhette. A törvény semmilyen értelemben, még negatívan sem vonatkozott a homo sacerre. Még bűnözőszámba sem vették. Semminek tekintették, élőhalottnak, akinek puszta léte egyszerre volt félelmetes és förtelmes.

Aki megölte őt, nem sértett törvényt, mert a homo sacernek nem volt emberi élete, csak puszta élete, a közösség szempontjából halott volt. (Ezért nem lehetett föláldozni sem.) Hiszen élni – a régi római mondást idézve – annyi, mint emberek között lenne. Akit tehát kizártak az emberek közösségéből, az nem él.


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Sajnos, igaza van, a szemünk előtt zajlik az egész világ iszlamizációja. Európa “csak” az első támadási pont. Időben és pillanatnyi “fontossági” (mármint azoknak) sorrendben

    Nagyon szerencsés lenne, ha a nagyhatalmak most (főleg Kína) Európa mellé állnának. SAját maguk jövőjét is védenék ezzel. (Oroszországot nem véletlenül nem említettem Kína mellett, ld. később)

    A világ iszlamizációja is több fronton zajlik. Egyfelől az ensz gittegylet trükkös erőszakoskodása (megpróbáják úgy beállítani, mintha nem erőszak lenne), másfelől az Oroszországra nehezedő nyugati (főleg USA) katonai nyomás miatt az oroszok MOST (és sajnos belátható idő belül) nem tudják megakadályozni a saját muzulmánjaik túlszaporodásos TÉRHÓDÍTÁSÁT. Mert az jelentős belső feszültséget okozna, és ezáltal meggyengítené az országot kifelé. MOST pont a nyugati hánorús (!!) nyomás miatt kénytelenek nagyon erősen összezárni befelé, ez viszont a vészes gyorsasággal szaporodó muzulmánokat előbb-utóbb az ország elárasztására predesztinálja.
    Hosszú távon nem biztos, hogy az USA jól jár, ha az orosz atomfegyverek iszlám kézbe kerülnek.
    Ezt a problémakört azonban sokkal hamarabb is megtapasztalhatja majd a világ, kisebb léptékben: a francia vagy a brit atomfegyverekkel, ezért az orosz atomerő iszlamizációjára már lesz idő felkészülni — ha ugyan nem tör ki sokkal előbb a háború, valamint ha ugyan az európai vezetés és országok vezetése bármiből is képes lenne tanulni és felkészülni…

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük