Az egységes világkormányt akarják a nemzetek feje felett létrehozni: mindent felülíró jogkörökkel! 

Gyakorlatilag bármely ország és hatalom döntését felülírhatnák. Minden kritikus szakaszba lépett!

A márciusi hónap egy még soha nem látott történelmi eseménnyel, az első világkormány megalakulásával folytatódik, amely a szemünk előtt bontakozik ki.

Ami történik, hogy a P2 szabadkőműves páholy, a monoteizmust létrehozó emberek megállapodnak az ázsiai titkos társaságokkal, hogy létrehoznak egy “világszövetségi kormányt,” – erősítették meg P2 és ázsiai titkos társasági források.

Az egyetlenek, aki még útban vannak, a sátánimádók és a fanatikus cionisták, akik még mindig ragaszkodnak az ősi babonákhoz. – írja az ÚjVilágtudat.

Számos hír látott napvilágot, amely ezt megerősíti. Például nézzük meg az alábbi linken található képet a Kína és Monaco közötti tárgyalásokról a hivatalos kínai Xinhua hírügynökség oldalán.

http://www.xinhuanet.com/english/2019-03/

Úgy néz ki, mintha egy két négyzetkilométeres, 38400 lakosú ország és az 1,4 milliárd embert képviselő kínai kormány között folynának tárgyalások?

Ami valójában történik az, hogy Monaco a központja a nagyon erős és titokzatos Monaco-i szabadkőműves páholynak, más néven a P2-nek. Ez azt jelenti, hogy Monaco egy nagy hatalommal rendelkező városállam, amely Washington, London és a Vatikán riválisa, mondják P2 források.

Megvitatták az együttműködést “olyan területeken, mint a tudomány és a technológia, az innováció, az ökológia és környezetvédelem, a vadvilág megőrzése és a megújuló energiaforrások.”

A kínai hivatalos média is nyíltan “új korszakról” beszél, mintha már megkezdődött volna. Hszi Csin-ping kínai elnök látogatásának leírása során a Xinhua szerint “Kína készen áll arra, hogy csatlakozzon Olaszországhoz, hogy szilárdan megtartsa a kétoldalú kapcsolatok irányát az új korszakban,” és tárgyaljon “olyan fontos kérdésekről, mint az ENSZ ügyei, a globális kormányzás, az éghajlatváltozás és a fenntartható fejlődés 2030-as menetrendje.”

http://www.xinhuanet.com/english/2019-03/

Az ázsiai titkos társaságok úgy döntöttek, hogy közvetlenül az olasz titkos társaságokkal folytatnak tárgyalásokat a Donald Trump amerikai elnök és az észak-koreai erősember, Kim Dzsongun között február 27-én történt kudracba fulladt találkozót követően.

Ez a csúcstalálkozó világossá tette számukra, hogy Trump nem igazán volt a megfelelő hatalmi helyzetben, az MI6 és ázsiai titkos társasági források szerint. Ezért törölte Hszi Csin-ping a tervezett márciusi találkozót Trump-pal és ment Olaszországba, hogy “a valódi vezetőkkel találkozzon,” a 13 vérvonal képviselőivel, az MI6 forrásai szerint.

Most az egész felületes történet a Trump/Kim csúcstalálkozóról, amelyre egy 25 milliós elszegényedett ország és a világ szuperhatalma között került sor, darabokra esik szét.

Például az egykori koreai CIA misszióvezető, Andrew Kim annyit mondott el egy közönségnek Szöulban, Koreában a múlt héten, hogy Kim követelte mind Hawaii, mind Guam teljes demilitarizálását, valamint az amerikai indo-csendes-óceáni haditengerészeti flotta leszerelését.

Az a tény, hogy Kim, aki egy apró, csődbe jutott nemzet vezetője, úgy érezte, hogy ilyen követelést támaszthat azt igazolja, hogy valójában egy vezető ázsiai titkos társaság főnöke, ahogyan az NSA forrásai már régen elmondták nekünk.

Mindenesetre egy újabb szokatlan jel érkezett Robert Mueller vizsgálatának befjezésével, amely “az orosz választási beavatkozással” kapcsolatban nyomozott, amit március 22-én – vagy 322 – jelentettek be, ami a Koponyák és Csontok titkos társaság száma.

A Koponyák és Csontok széles körben ismert, mint a Yale Egyetem titkos társasága, de a P2 szabadkőművesek azt mondják, hogy az eredeti koponyák és csontok egy római templomban találhatók, melyet Constantinus császár anyja épített 322-ben. Az alábbi oldalon található eredeti koponya és csontok szobor képe látható.

Ezt a dátumot a P2-es emberek választották a bennfentesek számára, a P2 szabadkőműves források szerint. Az sem véletlen, hogy Japánban április 1-én fogják bejelenteni az új korszakot és az új császár beiktatását május 1-jén, az ázsiai titkos társasági források szerint.

Az új korszak születése a cionizmus összeomlásával együtt történik, értett egy több forrás.

Pentagon források azt mondják, hogy ha az izraeli nép újra megválasztja a sátánimádó tömeggyilkos Benjamin Netanjahut miniszterelnöknek, akkor egy rövid, kemény katonai műveletre kerülne sor az izraeli és a szaúdi rezsim eltávolítására.

A valószínűsíthető kiváltó esemény az lenne, hogy Oroszország, Törökország, Irán, Szíria, Irak, Jordánia és Egyiptom elfoglalná a Golán-fennsíkot, Pentagon források szerint.

A források hozzáteszik, hogy Trump “illegális” elismerését az izraeli szuverenitásnak a Golán-fennsík felett “nem támogatják az amerikai katonai erők, és Izrael még inkább elszigetelődik az ENSZ, az EU, az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Egyiptom, Oroszország, Törökország, Irán stb. hatalmas nemzetközi ellenzékével szemben.

A források hozzáteszik, hogy Trump bábként játssza el, hogy Izraelért dolgozik, amíg egy nap már nem fogja ezt tenni.”

A Golán kérdés csak “egy újabb szög a cionizmus koporsójában,” tették hozzá a források. Megjegyzik, hogy a cionista Southern Poverty Law Center gondolatrendőrség összeomlik, és a Demokrata Párt politikusai pedig az AIPAC lobbicsoportja (az Amerikai Izraeli Nyilvános Ügyek Bizottsága) által tartott találkozót bojkottálják.

Azért bojkottálnak, mert a legtöbb amerikai zsidó ráébred arra a tényre, hogy cionisták voltak a valódi felelősei a holokausztnak, és hátat fordítanak nekik.

A Pentagon források azt mondják, hogy a Mueller jelentés kiadása, amely felmenti Trumpot, a FISA minősítésének megszüntetéséhez, az Igazságügyi Minisztérium vezető nyomozója jelentésének kiadásához, a vádemelés megszüntetéséhez és a katonai bíróságokhoz vezet.

Mindezt korábban hallottuk, de akkor hiszünk ezekben a bíróságokban, amikor valóban megtörténnek.

Egy jó módja annak, hogy elkezdjék, ha letartóztatják Jared Kushnert. Ne felejtsük el, hogy Kushner ötödik sugárúti 666-os épülete volt az, hogy kifejlesztették a “fenevad bélyege” mikrochipeket, hogy az emberek fejébe ültessék. Van elég bizonyíték Kushner bűncselekményeire, melyek miatt néhányan azt állítják, hogy ő az Antikrisztus.

A korábbi CIA műveleti tisztviselő, Robert David Steele megjegyzi, hogy “a Kushner Inc. című könyv nagy vihart kavart a médiában, amelyek mindegyike arra utal, hogy Jared Kushner az apja nyomdokába lépett, egyenesen a börtön irányába. Kezdve a WhatsApp használatától a világ vezetőivel való kommunikációra, az összes hivatalos protokoll és kommunikációs csatorna megkerülése, az elnök bizalmának több szinten történő elárulása, több csalás, adó és ingatlan törvények megsértése után Kushner úgy tűnik, hogy elbocsátásra kerül a Fehér Házból és karrierje gyalázatos véget ér.”

Kushner eltávolítása mellett az emberek azt kérdezik, hogy miért nem kerítették már kézre a magas rangú gyermekbántalmazókat. Qanon honlapja nemrégiben sok bizonyítékot tett közzé, amelyek a magas szintű hírességeket Jeffrey Epstein szigetéhez kötik. Mivel Trump is látogató volt ezen a szigeten és Kushner apósa, őt magát is el kell távolítani, ha nem tesz lépéseket ezeken a frontokon, a CIA források szerint.

A Boeing-al kapcsolatos bűnügyi nyomozás a repülőgépek távoli eltérítésével és lezuhanásával kapcsolatban legalább azt jelzi, hogy az Egyesült Államokban már megkezdődött az összeesküvés elleni fellépés. Még Patrick Shanahan védelmi minisztert is vizsgálják az érintettsége miatt.

http://time.com/5555186/patrick-shanahan-defense

A források szerint ez a nyomozás a “túlárazott katonai felszerelések és a korrupció vizsgálatához is elvezetnek” a Védelmi Minisztériumban és a katonai-ipari komplexumban, valamint a vállalati és amerikai kormányzati korrupció terén.

A bűncselekmények folyamatos nyilvánosságra kerülése a high-tech oligopóliumok esetében egy másik jel. A legfrissebb példa annak a megerősítése, hogy a tech cégek illegálisan és szisztematikusan használják a mobiltelefonokat, hogy üzleti és egyéb célok miatt lehallgassák az embereket. Ha nem hiszed el, próbálj meg beszélni a megvásárolni kívánt termékekről, és nézd meg, milyen hirdetések jelennek meg az interneten következő alkalommal.

https://www.thesun.co.uk/tech/8678640/proof-phones

Természetesen a cionisták nem tűnnek el csendesen az éjszakában. A high-tech cégek például megpróbálnak kínai védelemért cserébe technológiát átadni Kínának. Ennek egy része magában foglalja azt a ígéretet, hogy a kínaiak teljes körű irányítást kapnak a világ lakossága felett az 5G elmekontroll technológia segítségével, Pentagon források szerint. A Pentagon mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt megállítsa. Ennek megerősítése itt látható:

https://www.defensenews.com/smr/cultural-clash/2019

Valószínűleg több robbanás, szabotázs, megrendezett időjárási katasztrófák és még több dolog várható, ahogy a haldokló cionista fenevad minden irányban kifullad.

https://www.channelnewsasia.com/news/asia/china

Például az Egyesült Királyság egy viharos, hard Brexitre készül azzal a szándékkal, hogy a vezetést bunkerekbe evakuálják, az MI6 forrásai szerint. Az Egyesült Királyság hadserege arra készül, hogy átvegye a logisztikát, mint például az élelmiszer- és üzemanyag-szállítást, ha a pénzügyi rendszer számítógépei (ATM-ek stb.) leállnak.

https://news.sky.com/story/brexit-military-steps-up

https://www.theguardian.com/politics/2019/mar/22/

Ezen a héten utolsóként megjegyezzük, hogy sokan “globalistának” tartják e sorok íróját. Szeretném emlékeztetni az olvasókat arra, hogy minden, amit teszek, hogy beszámolok a világról úgy, ahogy valójában van, nem úgy, ahogy szeretném, hogy legyen. A világnak azonban együtt kell mőködnie, hogy megállítsa a folyamatban lévő bolygószintű tömeges kihalási eseményt, és úgy tűnik, hogy a világ vezetői ezt próbálják megoldani.

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás:  ÚjVilágtudat