Az egyiptomi hieroglifák kódolt információt rejtenek az ősi fejlett technológiákról?


Ezt magyarázzák meg a régészek, ha szerintük az ősi időkben az ember saját maga építette a piramisokat!

Az ősi idegenek elmélete manapság egyre népszerűbb, nem véletlen. Egyre többen látják azt, amit a vaskalapos régészek nem látnak, vagy NEM AKARNAK látni.

Mégpedig azt, hogy az ősi időkben az emberiségnek segítsége volt, méghozzá egy fejlett szupertechnológiát birtokló idegen faj képében, akiket istenekként tiszteltek.

Egyrészt ezeket az ősi, földönkívüli istenségeket konzerválta az egyiptomi mitológia – Ozirisz, Anubisz…stb. – másrészt rengeteg írásos emlék, és hieroglifákba és kőfalakba vésett információ írta le azt, hogy milyen fejlett eszközök álltak az egyiptomi nép rendelkezésére.

Egyes faragások még elektromos áram használatát is bizonyítják.

A Hathor istennő tiszteletére szentelt denderai templomban található a régészeket is zavarba ejtő lelet. Egy óriási egyiptomi villanykörtét ábrázoló dombormű lenne a válasz a Fáraók titokzatos fényének legendájára? A dolog ugyanis így áll.

A domborműn jól láthatóak a villanykörtére utaló tagadhatatlan jelek. Az izzószál, a tartók, és a kábelek, melyekben feltehetőleg elektromosság áramlott.

Léteztek olyan eszközök, amiknek a képét szintén megörökítette az egyiptomi kultúra. Ezek olyan eszközök voltak, amiket a korabeli leírások szerint csak magasan képzett személyek, fáraók és azok beavatottai tudtak kezelni.

Ilyenek voltak a djed oszlopok, amik kísérteties módon hasonlítanak napjaink modern kori magasfeszültség szigetelőire – nem véletlenül.

Egyes hieroglifákba bele lehet kódolva egy olyan ősi tudás, mely hihetetlen, a fizikának ellentmondó szerkezetek tervrajzait tárhatja a világ elé.

Eleve furcsa az, hogy elnézve ezeket a hieroglifákat, látható, hogy számtalan szimbólum kísértetiesen hasonlít modern dolgokra, eszközökre, szerkezetekre.

Repülőszerkezetek, hajók, helikopter… ezeket mind meg kellene magyaráznia a régészeknek, mégsem teszik vagy elintézik annyival, hogy a véletlen művei. De létezhet vajon, hogy ilyen sok a véletlen hasonlóság?

Sokan vannak azon az állásponton, hogy az ember nem csupán kikísérletezte ezeket a technológiákat akkoriban, hanem külső segítséget kapott az “égiektől”, vagyis idegen lényektől, akik már akkor is jóval fejlettebbek voltak nálunk.
A Hórusz templom feliratai szerint a pilonokban is rézrudakat helyeztek el az egyiptomiak.

A réz pedig mint tudjuk, rendkívül jó vezető.

Az abüdoszi templom egyik kereszt gerendáján pedig olyan érdekes faragások találhatóak, melyek mozgó, elektromos – vagy más – meghajtású járművekre emlékeztetnek.

A fenti kép egyértelmű bizonyíték. Kár is lenne tagadni.

Itt már csak az a kérdés, hogy miért nem ismerik el ezeket az összefüggéseket, régészeti bizonyítékokat? Ugyanígy nem ismerik el a gízai nagy szfinx tényleges korát, mely sok ezer évvel idősebb a hivatalos kormeghatározás által kapott eredménynél.

Egyes tudományos vizsgálatok Krisztus előtt 2540-re teszik a szfinx léterhozását, azonban mivel találhatók rajta vízmosás okozta nyomok is, egyesek szerint ez az építmény jóval régebbi mindennél, amit valaha ember alkotott a Földön.

Körülbelül tízezer évvel ezelőtt volt a vidéken annyi víz, mely ezt a munkát elvégezhette, akkoriban Egyiptom éghajlata még mérsékelt és a mainál csapadékosabb volt. Nem meglepő módon az elméletet, mely szerint a Szfinx akár tízezer éves is lehet, az ortodox egyiptológusok rögtön megtámadták.

Az egyiptológusok között nagy az egyetértés a piramisok építésének idejére vonatkozóan.

A régészek közül sokan muzulmánok, az egyiptomi régészek közül talán 3/4-ük muzulmánnak vallja magát.

Ez azért érdekes, mert a Korán kimondja, hogy a teremtés 6000 évvel ezelőtt indult meg, mint folyamat. Innen következik, hogy a muzulmán régészek nem határozzák meg 6000 évnél régebbinek ezeket a piramisokat, hiszen azzal saját szent könyvüknek mondanának ellent, ami hatalmas bűn.

Innentől pedig már nincs is több kérdés…

Forrás


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük