Az egyiptomi fáraó valójában egy nefilim óriás volt? Szanaht titokzatos vérvonala még az FBI figyelmét is felkeltette

Szanaht fáraó nem volt más, mint egy nefilim faj ősi tagja? Az egyik legelső “gigantizmusban” szenvedő ember hibrid a Földön.

Legalábbis a tudományos vizsgálatok eredményei arra jutottak, hogy ő lehet az a személy, akiben először sikerült ennek genetikai nyomait azonosítani.

A gigantizmus vonásait magukon viselő csontvázak és leletek azért fontosak, mert igazolhatják az ősi, nefilim civilizációkról szóló legendákat.

A nefilimekről még a Biblia is említést tesz, és számos más történelmi feljegyzés, írás, faragás és szobor emlékezik meg róluk, mint több méter magas humanoidokról.

Sőt, ott van Dávid és Góliát harca is a Bibliából, ami sokak értelmezése szerint egy ember és egy nefilim csatája valójában.

A tudósok a legújabb kutatásban egy 1901-ben előkerült csontvázat vizsgáltak meg. A maradványokat egy Beit Khallaf környéki sír közelében találták meg.

A kutatók becslése alapján a csontok életkora a III. dinasztia idejére, Kr. e. 2700-ra nyúlik vissza.

Az óriásnövést vagy gigantizmust az embereknél és az állatoknál egyaránt az agyalapi mirigy elülső lebenyében képződő növekedési hormon fiatalkori túltermelődése okozza. A jelenség hátterében igen gyakran az agyalapi mirigy jóindulatú daganata áll.

Az egyiptomi fáraók és csontvázaik kutatása iránt még maga az FBI is érdeklődött.

Több szakembert is a régésztudomány rendelkezésére bocsátottak, hogy részt vegyenek a kutatásokban, kiderítsenek bizonyos antropológiai dolgokat, lévén hogy az FBI-nál a legkiválóbb ilyen szakemberek dolgoztak.

És a rossz nyelvek szerint valamit tudtak is az ősi egyiptomi dinasztiák eredetéről.

Létezik egy olyan összeesküvés elmélet, miszerint az FBI segítsége nem is volt annyira önzetlen: valójában ők nagyon is tisztában voltak és vannak azzal, hogy Szanaht és a hozzá hasonló ősi fáraó-dinasztiák nem teljesen voltak emberek.

Legalábbis nem abban az értelemben…

A csontváz Szanahthoz, a III. dinasztia egyik fáraójához tartozott, aki 198,7 centiméteres magasságával valódi óriásnak számított kortársai között.

A múmiák vizsgálata alapján az ókorban élt egyiptomi férfiak átlag testmagassága 170 centiméter körül lehetett, nyilatkozta Michael Habicht egyiptológus a Live Science tudományos portálnak.

túlságosan megnyúlt csontozat alapján a szakértők azt a következtetést vonták le, hogy a fáraó egyértelműen óriásnövésű volt.

Vagyis bizonyos értelemben nefilim.

A paleoasztronautika hívei szerint a nefilimek valójában egy idegen-ember hibrid egyedekből álló különös civilizáció tagjai voltak.

Olyanok, akik rendelkeztek az isteni vérvonallal, vagyis az ősi istenek vére csörgedezett az ereikben.

A nefilimekről számos kultúra megemlékezik, mindenhol egy fejlett civilizációként beszélnek róluk.

A komancs indiánok legendái is említenek három-négy méter magas embereket, akik egy-egy csata során 10 embert is le bírtak gyűrni.

Bőrük vastag volt, és gyakran nem fogott rajtuk a nyílvessző sem…

Az elmúlt évtizedekben Kínából és Amerikából is kerültek elő magas humanoidokhoz tartozó csontvázak, teljesen épen maradt, elnyújtott alakú koponyák Peruból.

Meg egyesek szerint ez egy az egész Földön megjelent genetikai defektus múltbéli bizonyítéka, addig mások úgy gondolják, a nefilimek valóban a bolygónkon éltek, az ősi istenek leszármazottaiként.

Originally posted 2019-02-07 14:28:40. Republished by Blog Post Promoter