Az egyház sötét titkai – Fényt, vagy sötétséget hoztak a Földre?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Vajon mi mindent rejthet a Vatikáni Levéltár, mit rejteget az egyház például a régmúlt történelmi korszakokkal, eseményekkel kapcsolatban?

Egyes feltevések szerint még földönkívüli lények maradványait is őrizgetik ezen a helyen, ahová közönséges halandó nem teheti be a lábát! Az egyház titkolózik, és közben úgy tűnik, hogy Ferenc pápa színre lépésével tévútra terelődött, az Új Világrend szekértolóinak táborába lépett.

Lehet, hogy mindig is így volt, de a mostani színelváltozásuk minden eddiginél látványosabb. A pápák kinyilatkoztatnak, saját és híveik meggyőződése szerint tévedhetetlenek, holott tudjuk, hogy korábban számos olyan megszólalásuk volt, amit később például a tudomány halomba döntött.

Akkor hogy is van ez a pápai tévedhetetlenséggel? És ha már titkokról esik szó, akkor mi a helyzet a tiltott tanításokkal, a Bibliából kihagyott evangéliumokkal?
NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel