Az Egészségügyi Világszervezet 20 millió dollár kenőpénzt ajánlott fel, hogy tönkretegyenek egy koronavírus gyógymódot Madagaszkáron

az egeszsegügyi vilagszervezet 20 millio dollar kenőpenzt ajanlott fel hogy tönkretegyenek egy koronavirus gyogymodot madagaszkar

Madagaszkár elnöke azzal a megdöbbentő állítással állt a nyilvánosság elé, hogy az Egészségügyi Világszervezet 20 millió dollár kenőpénzt ajánlott fel egy koronavírus gyógymód ellehetetlenítésére.

Az ürömből előállított COVID-Organics nevű gyógyszer állítólag tíz napon belül képes meggyógyítani a koronavírusos betegeket. Azt a kérdést is feltette, hogy ha egy európai ország fedezte volna fel ezt a gyógymódot, akkor is ilyen kétséggel fogadták volna-e – számol be róla az Új Világtudat portál.

Andry Rajoelina, Madagaszkár elnöke azzal vádolta az Egészségügyi Világszervezetet, hogy a COVID-Organics vegyületet, a helyi afrikai “gyógymódot” szándékosan tönkre akarják tenni. Rajoelina azt állítja, hogy a WHO 20 millió dolláros kenőpénzt ajánlott fel ennek érdekében, jelentette a Tanzania Perspective nevű folyóirat a május 14-i kiadásának első oldalán. (1)

Madagaszkár elnöke úgy véli, hogy a világ többi része számára az egyetlen oka annak, hogy nem alkalmazzák országa koronavírus gyógyszerét, mert az  Afrikából származik.

A francia médiának adott interjúban Rajoelina elnök állítólag azt mondta, hogy észrevette, hogy mindez az afrikaiak iránti szokásos lekezelésből fakad.
Úgy gondolom, hogy a probléma az, hogy (az ital) Afrikából származik, és nem tudják beismerni, hogy egy olyan ország, mint Madagaszkár … előállt ezzel a formulával a világ megmentésére.

Valójában mi a probléma a COVID-Organics-szal? Talán az, hogy ez a termék Afrikából származik? Lehetséges, hogy nem megfelelő, ha egy olyan ország, mint Madagaszkár, amely a világ 63. legszegényebb országa, előáll ezezl a formulával, amely segíthet megmenteni a világot?

Ha nem Madagaszkárról lenne szó, hanem egy európai ország fedezte volna fel ezt a gyógymódot, akkor is ennyi kétség merülne fel? Nem hiszem,” – mondta Afrika legfiatalabb államfője, Andry Rajoelina, Madagaszkár elnöke.

A gyógyszert, a COVID-Organics-ot ürömből készítik, egy növényből, amelyet az 1970-es években Kínából importáltak Madagaszkárra a malária kezelésére. Az üröm bizonyult a malária ellen, és Rajoelina elnök szerint tíz napon belül képes meggyógyítani a koronavírusos betegeket.

A WHO azonban vakhittel kritizálta a koronavírus elleni természetes terápiás intézkedéseket. Válaszul a szkepticizmusra, amellyel a WHO kezeli a COVID-Organics-ot, Rajoelina azt mondta: “Egy ország vagy szervezet sem tarthat vissza bennünket attól, hogy továbblépjünk.

Számos más afrikai ország, köztük Tanzánia, Bissau-Guinea, a Kongói Demokratikus Köztársaság és Niger már importálta a Madagaszkáron készített receptet.

Időközben egy másik afrikai országban, Nigériában derült ki, hogy Bill Gates megpróbálta megvesztegetni a helyi tisztviselőket, hogy működjenek együtt az általa erőltetett koronavírus programmal. A napvilágra került hírszerzési jelentés alapján viták merültek fel Nigériában, amelyek során kiderült, hogy Bill Gates 10 millió dollár kenőpénzt ajánlott fel a nigériai képviselőháznak a koronavírus kényszeroltási program elfogadása érdekében.

Kapcsódó cikk: Bill Gates állítólag 10 millió dollárt ajánlott fel Nigéria képviselőházának a kötelező oltási törvényjavaslat gyors elfogadásáért cserébe

Az ellenzéki politikai pártok elutasították a “külföldről szponzorált törvényjavaslatot,” amely kötelezővé tette volna az összes nigériai számára az oltást, még akkor is, ha az oltásokat még fel sem fedezték, és azt követelték, hogy az elnököt vonják felelősségre, ha a képviselőház tagjaira rá akarja kényszeríteni a vonatkozó törvény elfogadását.

Pár nappal később egy olasz politikus Bill Gates letartóztatását követelte az olasz parlamentben. Sara Cunial római parlamenti képviselő Bill Gates-t “oltóanyag bűnözőnek” nevezte, és sürgette az olasz elnököt, hogy adja át őt emberiség elleni bűncselekmények miatt a Nemzetközi Büntetőbíróságnak. Beszédében feltárta Bill Gates indiai és afrikai napirendjét, valamint azt a programot, hogy az ID2020 digitális azonosító program révén az egész emberiséget chipekkel lássák el.

Kapcsolódó cikk: Egy olasz törvényhozó Bill Gates letartóztatását követeli emberiség elleni bűncselekmények miatt

A madagaszkári vita napokkal azután került napvilágra, hogy Tanzánia kirúgta a WHO-t, miután a kecske- és papaya mintákat teszteltek és azok pozitivak lettek a koronavírusra. A hamis koronavírus esetek számának növekedésével John Magufuli, Tanzánia elnöke egyre gyanakvóbbá vált az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) szemben, ezért úgy döntött, hogy maga vizsgálja ki az állításokat.

A WHO-nak kecske, papaya és fürj mintákat küldött tesztelésre. Miután mind a 3 minta COVID-19 pozitívnak bizonyult, a tanzániai elnök kirúgta az országból a WHO-t.

A tanzániai vezetést követően Burundi a teljes WHO koronavírus csoportot kiutasította az országból a belső ügyekbe való beavatkozásra hivatkozva. A WHO Afrika központjának címzett levélben a külügyminisztérium azt mondta, hogy a négy tisztviselőnek péntekig kell távoznia.

Úgy tűnik, hogy a WHO Afrikában töltött napjai véget értek. (2)

Forrás: Új Világtudat portál

(1) – https://web.mpaper.co.tz/read/show/16448/105/dar-
(2) – https://greatgameindia.com/who-offered-20m-bribe