Az egész országot letarolja a biofű? Az ezt fogyasztó fiatalok szinte szó szerint zombivá válnak tőle! – videó

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Még a szakemberek sem tudják, milyen mellékhatásai lehetnek, de az ország kilátástalanságban élő fiataljainak jelentős része ennek a drognak a csapdájában van…

Sajnos az egész országot letarolja a szegények drogjának nevezett biofű-zsálya.

A lenti videón látszik, milyen hatása van a fogyasztókra, a szakemberek sem tudják milyen mellékhatásai lesznek ezeknek a szereknek a későbbiekben, de sok jót nem jósolnak.

A biofű hatalmas, egyre növekvő probléma hazánkban.

Korábban már egy másik cikkünkben írtunk arról, hogy hogyan terjed, és miért veszélyes, miért éppen a nincstelen, perspektíva nélküli rétegekben népszerű.

Sok esetben egy slukktól is kórházba lehet kerülni, de arra is volt példa, hogy belehaltak. hatalmas veszélyben vannak a magyar fiatalok, és már most is terjed köztük, főleg az anyagilag nem annyira tehetős réteg között.

Először otthon a szülőknek kellene észrevenniük, ha probléma van a gyerekekkel. Azonban a szülőknek nincs ideje, fáradtak, nem akarnak bemenni az orvoshoz, vagy a családsegítő központokba. Sokan 4 év alatt képesek emberi ronccsá lenni a szerhasználat hatására.

Egy az ügyben megkérdezett szakember azt mondta ezekre a szerekre, hogy nagyon olcsók viszonylag mindenki számára elérhető könnyedén, és a hatása 100-szor erősebb a kannabisztól is. Ezt az erős hatást pedig szintetikus anyagokkal, különböző mérgező vegyületekkel érik el.

Akkor maga Riasztás című műsor számolt be részletesen az aggasztó jelenségről.

Kérünk mindenki még véletlenül se próbálja ki ezt a szervezetpusztító szert!

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel