Az Anunnakik elveszett leszármazottai: egy világtól elzárt törzs genetikai kódja eltér az emberiségétől

anunakik leszarmazottjai 585x390 1

Létezik egy törzs a Földön, egy olyan eldugott nemzedék, mely alig érintkezett más emberekkel. Viszonylag zárt kultúrában éltek több évezreden át, emiatt jól megkülönböztethetők más népektől. Emiatt is kelthették föl egyes kutatók figyelmét a törzs tagjai, akiktől DNS mintákat vettek.

Amikor aztán az eredményeket összesítették a ma élő emberi DNS mintákkal, mindenki a padlón kereste az állát… A kutatók nem értették, a genetikusok pedig képtelenségnek tartották, mégis feketén-fehéren látták az eredményeket a laboratóriumban.

A melanéz törzs tagjaitól vett minták közel egyharmada nem egyezett az emberi DNS szakaszokkal. Komplett szekvenciákat találtak bennük, amik egyszerűen nem voltak sehová sem illeszthetők sem evolúciós, sem pedig genetikai értelemben. A génállomány közel egyharmada ilyen, és a Földön ma még nem azonosították azt a fajt, melynek genetikai kódja még csak hasonlítana is erre az egyharmadnyi részre.

Vagyis senki sem tudja mi lehet ez. Nem hasonlít egyetlen Földi élőlény szekvenciájára sem. Mintha földönkívüli eredetű lenne. Legalábbis ez is egy felvetés, amivel meg lehet magyarázni azt, hogy miért származik egyharmad részben egy ismeretlen élőlénytől a melanéz népesség.

Az eset, és a szenzációs felfedezés igen látványosan zavarba hozta az antropológusokat, és a régészeket is, de a genetikusok is csak vakarták a fejüket. Megszületett ugyan egy elképzelés arról, hogy esetleg a szintén igen rejtélyes gyenyiszovai ember lehetett a titokzatos szekvencia eredeti gazdája, azonban erre a későbbi vizsgálatok alkalmával nem találtak bizonyítékot. Sőt…

A melanézek kultúrájában ugyanakkor van néhány érdekes momentum, ami magyarázatot adhat a különleges eredetükre. Az ugyanis többször felvetődött, hogy ekkora eltérést csakis az eredményezhet a genetikai kódban, ha ez az emberi törzs nem emberrel kereszteződött az ősi múlt egy pontján, vagyis akár az is lehet, hogy egy eddig ismeretlen, nagyon másfajta emberi faj leszármazottai. Vagy ami még hátborzongatóbb: földönkívüliek vére csörgedezik ereikben…

A melanéz legendákig visszanyúlva a kutatók tudnak olyan történetekről, melyekben az akkori melanéz törzsek állítólag istenekkel háltak, és gyakran megvendégelték őket, mikor lejöttek az égből. Mint tudjuk, az ősi istenekről rengeteg más kultúra is beszámolt, szinte egyetemlegesen, a világ minden tájáról és korszakából. Vagyis valakik, vagy valamik a múltban látogatták a bolygónkat, hatalmas égi “szekereken” érkeztek, és kapcsolatot létesítettek minden értelemben a Földön élő törzsek tagjaival.

anunakik leszarmazottjai 585x390 1

Az Afrikában élő dogon törzsek egyik legendája például kozmikus hajótöröttekről szól… véletlen lenne? Vagyis a múlt árulkodik bizonyos dolgokról… És könnyen lehet, hogy ez a törzs valóban egy idegen civilizáció tagjainak leszármazottja.

A paleoasztronautika hívei azt állítják, hogy az ősi időkben idegenek látogatták a világunkat, és gyakran háltak az ősi múlt asszonyaival. Így idegen-ember hibridek jöhettek létre, amik viszonylag elzártan kezdtek el fejlődni, és ez eredményezte a különböző ősemberfajok létrejöttét is.

Hogy ez a földönkívüli civilizáció az Anunnaki volt-e, nem tudni. Egy biztos: az ősi sumer legendák szót ejtenek több ízben is az Anunnakikról, mint égi istenségekről, akik több uralkodót is adtak a bolygónknak. Ezek több százezer éven át uralkodtak a Földön, az idegenek helytartói lehettek. Elképzelhető, hogy az ő vérvonaluk terjedt szét a Föld egyes szegleteiben.

Originally posted 2018-10-30 18:33:10. Republished by Blog Post Promoter