Az Antarktisz alól kiolvadó elveszett világ hozhatja el a harmadik világháborút

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az emberi civilizációra is hatással lesznek az elkövetkező évek, évtizedek eseményei. Alapvetően fogja meghatározni mindenki életét. A világ szuperhatalmai az Antarktisz miatt fognak egymásnak esni?!

Könnyen lehet, hogy az emberiség végét jelenti majd az Antarktisz jege alól előbukkanó elveszett kontinens.

Ezt a kontinenst az emberiség a maga eredeti formájában még soha nem láthatta, nem tanulmányozhatta.

Rengeteg teória van arról, hogy elveszett kultúrák nyomait rejtheti, vagy egy párhuzamosan fejlődő egykori ökoszisztémát.

Az egyre melegedő éghajlat lassan az összes jeget “lecsapolja” a kontinens zord világáról.

Ez pedig azt eredményezheti, hogy a szuperhatalmak egymásnak fognak esni.

Ennek két oka lesz: az egyik a klímakatasztrófa, amit a megemelkedő tengerszint fog eredményezni. A sarkkörök olvadása ugyanis együttesen akár 12 méterrel is megemelheti majd a tengerszintet.

Ez pedig a part menti régiókat, néhol (Hollandia) komplett országokat küld a víz alá.

Klímamenekültek százmillió fognak megindulni a környező országokba. Ez pedig nem fog konfliktus nélkül lezajlani, arra mérget vehetünk.

A klímakáoszban hamar megindulnak majd a nagyhatalmak játszmái, helyezkedései.

Annál is inkább, mert a bolygó egyenlítő közeli régiói élhetetlenné válnak a forróság miatt.

A sarkvidékek – északi és déli is – pedig kedvezőbb életfeltételeket biztosítanak majd, valamit a jégtől megszabaduló Antarktiszi kontinens potenciálisan felhasználható terület lesz.

Az orosz jelenlét már napjainkban is érzékelhető Grönland környékén, de arról is sok információ van, hogy az Antarktisz felé is kacsintgatnak.

Az USA is kiszemelte már magának ezeket a sarkköri területeken, akárcsak Kína. Így mérget vehetünk rá, hogy egyfajta felosztási, területszerzési háború fog közeledni a felmelegedés fokozódása és a sarkok eljégtelenedése  miatt.

Ahogy nő majd az átlaghőmérséklet, és egyre élhetetlenebbé válnak az egyenlítő körüli óriási régiók, úgy lesz egyre feszültebb a viszony.

A nemzetközi rendeleteket eleinte törvényi szabályozásokkal, ügyes trükközésekkel fogják próbálni fellazítani.

Azonban a háborús konfliktus elkerülhetetlen lesz, mivel a hűvösebb helyekre menekülő országok minden áron meg akarják szerezni a nyersanyagokban még gyakorlatilag gazdag és érintetlen területeket.

Sokak szerint éppen ezért valószínűleg maga az Antarktisz és az északi sark lesz az a két elveszett világ, mely kirobbantja majd a szuperhatalmak közötti harmadik világháborút.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel