Az amerikai sas valójában egy hatalom éhes dögkeselyű: EZ Amerika VALÓDI arca!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Amerika soha nem volt az, aminek mutatta magát. Avagy a politikai értelemben vett kaméleon ezer arca.

Amerika mindig is szeretett szép és jó szerepekben tetszelegni, és gyakran hivatkozott magára úgy, mint a világ megmentője.

Ez utóbbi képet úgy sikerült erősítenie saját magáról, hogy Hollywoodot kilóra megvette, és a filmipart egyfajta pátoszos propagandává változtatta, és világszerte milliókon végzett ezáltal kulturális és ideológiai agymosást.

Amerika mindig is mindent előre kitervelt. Eleve a területét is úgy szerezte, hogy az egykor a területet birtokló indiánokat irtotta ki.

Ez a mentalitás pedig alaposan beitta magát az amúgy is történelem nélküli kultúrába.

Ennek ellenére jól irányzott propagandával, és megfelelően felépített oktatási rendszerrel olyan hazaszeretetre képes pátoszt tudtak generálni, amit minden ország megirigyelne.

Ez alapvetően nem is baj, sőt, minden országnak fontos lenne, ah egy olyan erős hazafiságtudata lenne, mint Amerikának.

Azonban az USA bár sas módjára illegette és billegette magát a világ felé, valójában egy halálra éhes dögkeselyűként viselkedett a történelemben.

Mindig ügyesen, de alattomosan állította félre ellenfeleit. Sokszor olyanokat is eltakarított az útjából, akik sohasem ártottak neki.

Ne feledjük a belsőleg megrendezett szeptember 11-i “merényleteket”, melynek ürügyén aztán Keleten akkora háborút és mészárlást rendeztek, hogy azt minden diktatúra megirigyelte volna.

Afganisztán után Irak is sorra került, Szíriában sem ültet tétlenül, és a vérszagra azonnal megjelentek. Kadhafit is sikerült likvidáltatniuk, mivel óriási veszélyt jelentettek egyes törekvései az ország gazdaságára nézve.

Amerika a közelmúltban még az ISIS katonáit is pénzelte, sőt, Rakkából kimenekítette őket buszokon, erről a BBC felvételeket is készített Rakka mocskos titka címen, ezzel hírtudósítói mérföldkövet létrehozva.

Sőt, sokak szerint az ISIS a semmiből való “kinövése” is az USA tervei között szerepelt, mások szerint Amerika vezetői is ejtették ugyan egy ilyen terrorszervezet megjelenését, de járulékos veszteségnek gondolták, és kezelték.

Európa azóta végveszélyben a bevándorlás miatt és sokak szerint Amerika nem véletlen nem avatkozik bele semmibe.

Csak várnak, és figyelnek. Nézik, ahogy elsorvad az EU.

Hiszen nekik kapóra jön, hogy egy feltörekvő, egykor szebb napokat látott szuperhatalom darabokra hullik.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel