Az amerikai kormány antigravitációval és féregjáratokkal foglalkozott titokban? A napvilágra hozott dokumentumok bizonyítják

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Sorra kezdtek el napvilágra kerülni olyan dokumentumok és egykor titkos akták, amik elhallgatott programokról árulkodnak.

Az amerikai hadsereg és az USA teljes vezérkara tudott azokról a titkos kísérletekről, ahol téridő kísérleteket hajtottak végre, és az antigravitációs technológiákat tanulmányozták?

Titkos kísérletek, hivatalosan nem létező intézmények, és olyan technológiák, melyek évtizedekkel megelőzhették az emberiséget? Ezekről árulkodnak azok a dokumentumok, melyekből rendre napvilágra szivárognak részletek.

pentagon-es-a-foldonkivuliek-585x390.jpg

A Pentagon több ízben ismert már el bizonyos kísérleteket, titkos divíziók létét, melyekről korábban hallgattak. Olyan, mintha lassú információcsepegtetés zajlana. Mintha próbálnának felkészíteni minket a végső igazságra.

A nagy felismerésre….

Mindenesetre a Pentagon ezzel egyúttal beismerte azt is, hogy nem csak ufó technológiákkal foglalkozott titkos létesítményekben, hanem olyan a korunkat meghaladó technológiákkal, mint a szabadenergia, az antigravitációs technológiák, vagy a féregjáratok létezése.

Eredetileg egy korábbi cikkünkben írtunk róla, hogy az amerikai kormányzat közérdekű adatigénylés miatt – és a nagy nyomás miatt, mert a projektekben résztvevő volt kulcsemberek is kitálaltak – napvilágra hozott rengeteg aktát.

Olyan aktákat, melyekből nyilvánvalóvá válik, hogy titkos programok keretében vizsgálódtak idegenek és földönkíüvli etchnológia után.

Sőt, ezek műszaki megoldásait meg is próbálták másolni.

Az egyik akta, ami nyilvánosságra került, azok között az iratok között volt, amit John McCain szenátor is láthatott, és jegyzett, mivel az ő kezei alatt is végigfutottak.

Ez napvilágra hozott levelezésekből derül ki.

Ez az akta többek között egy láthatatlanságot kölcsönző magasan fejlett álcázó technológia kifejlesztéséről és kutatásáról ír.

A technológia lehetővé tette, hogy egy légi jármű ne csak a radaron váljon láthatatlanná, hanem ténylegesen, szabad szemmel is eltűnjön a látókörből.

A technológia alapjai feltételezhetően földönkívüli eredetű.

Érdekes adalék, hogy a dokumentum szerint az 51-es körzetben került ez a technológia végül kifejlesztésre, akárcsak az antigravitációs technológia, mely szintén nem evilági műszaki berendezések lemásolásával jöhetett létre, ami sokak szerint összeköti az egészet Roswellel.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel