Az amerikai indiánok holokausztja: a világtörténelem legnagyobb szervezett és szisztematikus népirtása

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ez a legnagyobb holokauszt, ami a világon létezett! Amerika legsötétebb titka, avagy a Hálaadás valódi háttere, amiről nem beszélnek! Sokan abban a tévhitben élnek, hogy Amerika felfedezésekor az indiánok primitív életmódot folytattak.

Valójában nagyon fejlett kultúrát mondhattak a magukénak, a nomád (de ugyanúgy fejlett kultúrájú) törzseken kívül a legtöbben házakban éltek és földet műveltek.

Nem csak Közép- és Dél-Amerikában voltak fejlett civilizációk, Észak-Amerikában is épültek hatalmas városok. Sőt, kutatások igazolták, hogy csatornarendszert használtak földjeik öntözésére.

Ma már azt is tudjuk (megkövült ürülékekből), hogy a vadászat meglehetősen másodlagos volt, elsősorban földművelésből éltek, tőlük származik mai világunk legtöbb kultúrnövénye (burgonya, paprika, paradicsom, kukorica, bab…).

A civilizált Amerikát barbár európaiak fedezték fel. Az indiánok gyönyörű, tiszta városokban éltek, mezőgazdaságuk és kereskedelmük virágzott. Nagy hangsúlyt fektettek a személyes higiéniára és kultúrára. A mosdatlan, barbár telepeseket csak az arany érdekelte.

A világ legnagyobb népirtása következett, és a bennszülöttek jogaikat Amerika ma sem védi. Ezt a filmet a The Truthseeker sorozat részeként feliratozták, aztán később a sorozat készítőjét felsőbb politikai körök utasították arra, hogy vegye le a sorozatot a legnépszerűbb videómegosztóról, azonban újra és újra visszakerül. Az igazságot ugyanis nem lehet elhallgattatni!

Kapcsolódó cikkek:

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel