Az amerikai haditengerészet titokban egy szupergyors futurisztikus repülőgépet tervezett, amely egy UFO-ra emlékeztet

A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az amerikai haditengerészet egy olyan fejlett repülőgépet szabadalmaztatott, amely egy repülő csészealjra hasonlít. A katonai feltalálók terveket készítettek egy rendkívül szokatlan repülőgépről, amely “inerciális tömegcsökkentő eszközt” használ, hogy “szélsőséges sebességgel” utazzon – számol be róla az Új Világtudat

Ez azt jelenti, hogy a repülőgép komplex technológiát alkalmaz a tömeg, és ezáltal a tehetetlenség csökkentésére (egy objektum mozgási ellenállása), így nagy sebességgel haladhat. A szabadalom rendkívül összetett, és leírja a repülőgép tömegének csökkentésére szolgáló módszereket különböző technikákkal, beleértve a gravitációs hullámok generálását is, amelyeket először 2016-ban észleltek, miután két fekete lyuk ütközött össze.

Lehetőség van a mozgó rendszer/objektum inerciális és gravitációs tömegének csökkentésére a helyi téridő nemlineáris hátterének hirtelen zavarásával,” mondja a szabadalom.

A szabadalmi leírásban ismertetett járműnek van egy gázzal töltött üreges fala, amelyet erőteljes elektromágneses hullámok alkalmazásával rezegtetnek. Ezután vákuumot hoznak létre a jármű körül, ami lehetővé teszi, hogy nagy sebességgel mozogjon. Az UFO-stílusú repülőgép vízben, levegőben vagy akár az űrben is használható. (1)

Elképzelhető egy hibrid repülőgép/tenger alatti vízi jármű (HAUC), amely az inerciális tömegcsökkentő eszközzel lehetővé tett fizikai mechanizmusok következtében extrém víz alatti sebességre képes… és fokozott lopakodási képességekkel rendelkezik,” – áll a szabadalomban.

Ez a hibrid jármű nagy könnyedséggel mozogna a levegő/űr/víz közegein keresztül úgy, hogy vákuum plazma buborékba/köpenybe kerül.

Bár az amerikai haditengerészet 2016-ban nyújtotta be a szabadalmat és tavaly fogadták el, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a járművet megépítették és tesztelték. A szabadalom azonban további bizonyíték arra, hogy a hadsereget érdekli az “egzotikus” technológiák kifejlesztése.

Az év elején már nyilvánosságra került, hogy az amerikai kormány kutatói vizsgálták a féreglyukakat, az antigravitációt, a láthatatlanságot biztosító álcázást, a térhajtóművet és a nagy energiájú lézerfegyvereket a Fejlett Légi Fenyegetési és Azonosítási Program (AATIP) részeként

amerikai%2Bhaditenger%25C3%25A9szet%2Buf

Az AATIP program részletei először 2017-ben láttak napvilágot, köztük a USS Nimitz harci pilótái által végzett megfigyelésekről szóló jelentések. A pilóták egy hatalmas, turbulens foltot tapasztaltak a vízben, ami akkora volt, mint egy Boeing 737-es, ami arra utal, hogy valami volt a felszín alatt, valamint egy “tic tac” alakú repülőgépet, amely szinte lehetetlenül nagy sebességgel haladt.

Nick Pope, a Védelmi Minisztérium korábbi UFO nyomozóját kérdezték arról, hogy lát-e hasonlóságot a szabadalmaztatott repülőgép és a Nimitz pilótái által látottak között. “A hibrid vízi jármű, amely képes haladni mind a levegőben, mind a víz alatt, hátborzongatóan hasonlít a 2004-es USS Nimitz incidensre,” – mondta.

Egy hasonló incidens történt, amikor egy UFO 2013-ban Puerto Rico-ban a víz alatt úszott. A USS Nimitz esemény és a szabadalom közötti lehetséges kapcsolat érdekes, és figyelemre méltó, hogy az amerikai haditengerészet neve alatt fut. Lehetséges, hogy a szabadalmat az incidens ihlette, és része annak a kísérletnek, hogy a haditengerészet F-18-asai által üldözött tárgyak mögötti technológiát kidolgozzák. Ez ‘fordított mérnökség’ néven ismert.

Azt mondta, hogy a kulcskérdés az, hogy a tervek hogyan illeszkednek a szélesebb AATIP projekthez. A legújabb szabadalomban Salvatore Cezar Pais író megemlíti Harold Puthoffot, az AATIP egyik kulcsfontosságú figuráját, akit 38 egzotikus technológiákat feltáró tanulmány elvégzésével bíztak meg, amelyeket ezt követően a Védelmi Hírszerző Ügynökség használt az amerikai kongresszus előtt tartott tájékoztatók során.

Ezek a tanulmányok, amelyek nagy média figyelmet kaptak az antigravitációval, a láthatatlansággal, a térmeghajtással és a féreglyukakkal foglalkoznak, de kulcsfontosságú az, hogy több tanulmány az egzotikus meghajtórendszerekre vonatkozik – nem csak a gyorsabb repülőgépek, drónok vagy rakéták építésével kapcsolatban, hanem a csillagközi utazáshoz szükséges technológia tekintetében,” – tette hozzá Pope. “Ezek a szabadalmak lehetnek az első lépések az emberiség számára, hogy elérjük a csillagokat.

Azt is megkérdezték Pope-tól, hogy vajon szerinte a szabadalomban szereplő járművet megépítették-e valaha. “Ez a szabadalom az ‘inercia tömegcsökkentő eszközt használó járműről’ lenyűgöző, és az egyik a haditengerészeti tudós, Salvatore Cezar Pais által benyújtott három szabadalom közül. A másik szabadalma, amely megragadta a figyelmemet, egy ‘nagyfrekvenciás gravitációs hullámgenerátor’ volt.

Néha nehéz megmondani, hogy hol van a határ a tudomány és a sci-fi között. Továbbá, még akkor is, ha az elméleti fizika jónak bizonyul, a repülőgép mérnököknek még mindig képesnek kell lenniük építeni valamit, ha ennek valamilyen kézzelfogható célja van. Ha a szabadalmakban leírt technológiát megépítették, akkor biztos vagyok benne, hogy a programot szigorúan titkosították. A lényeg az, hogy ha ezek közül bármelyik működik, akkor az mindent megváltoztat.” (2)

(1) – https://patents.google.com/patent/US10144532B
(2) – https://metro.co.uk/2019/04/18/us-navy-secretly

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel