Az Ádámok civilizációja: az előző emberiség utolsó képviselői, a hatodik emberi generáció megteremtői

adami civilizacio 1 585x390 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A saját genetikai kódjukat keresztezték az emberi elődünkkel. Így alakulhatott ki az emberiség hatodik, jelenlegi generációja. Ez feltehetően úgy történhetett, hogy eredetileg rabszolgáknak teremtettek minket.

Kiszedtek egy sejtet az egyik ősünkből, mesterséges mutációt hajtottak végre rajta, megváltoztatták a genetikai jellemzőit.

Mivel az ősi Ádámok félig még földönkívüliek voltak, és alapvetően rabszolgalétre teremtették, alkották meg az embert, éppen ezért semmiféle filozófiai elképzelésük nem volt az emberi lét céljáról.

Ez azért nagyon érdekes, mert az emberi faj mindig is kereste a célját, és létének értelmét a kozmoszban, nem véletlenül.

Tudat alatt talán mindannyian próbáljuk megmagyarázni magunknak is a saját életünket, a létünknek jogosságát amikor úgymond keressük a helyünket a  világban…

Ádám és Éva nagy valószínűséggel az első génmódosított emberi lények voltak. Ádám neve nem véletlen Ádám, mivel az Ádámi civilizáció első génmódosított, egy másik emberelőddel vegyített hibridje volt

– állítják a paleoasztronautika hívei.

Ha figyelmesen összehasonlítjuk a sumer szövegekkel a héber Bibliát, akkor számos bizarr párhuzam fedezhető fel benne.

Ilyen az Ádám, azaz Adam szó, valamint az Adamu, sumerul. Mindkét szó embert jelent. Annyi a különbség, hogy az Adamu sumer megfelelő valójában az első embert, az ősi isetnek által megkreált embert jelentette.

A bolygó egyes részein, főleg Afrikában 150.00 évnél is régebbi ásási nyomokat is találtak, ami teljesen ellentmond az emberi idővonalnak, legalábbis annak,a mit eddig tanítottak nekünk.

Sokak szerint a hatodik, jelenlegi generáció előtti világ tagjai készíthették ezeket az ősi bányákat, ahogyan azt az Afrikában található atomreaktort, ami a jelek szerint akár 2 milliárd éves is lehet.

adami civilizacio 1 585x390 1

Sokak szerint nyilvánvaló az eltagadott idővonal és az emberiség valódi eredete: a minket megelőző, ötödik generáció hozott létre miket, amikor elértek egy technológiai szintet, ,akik vagy tovább álltak a távoli kozmoszba, vagy elpusztították saját fajukat.

Az előbbi a valószínűbb, így az sem zárható ki, hogy a Föld egyfajta keltetőtelep volt mindig is, ahol egy faj felnő, elér egy technológiai és intellektuális szintet, majd elrugaszkodva innen tovább áll a távoli csillagok felé.

Ez megmagyarázná azt, hogy miért vannak a civilizációnk előtti civilizációk nyomai szerteszét a Földön.

A jelenlegi emberi faj valójában egy a múltbéli szuperfejlett humanoid faj kitenyésztett változata. Egy örököse a bolygónak.

Mi is folytatni fogjuk ezt a folyamatot, így egy napon majd a mi utunk is végleg a kozmoszba vezet, talán a többi hozzánk hasonló civilizációhoz…

Egyúttal magyarázza azt is, hogy “Isten” miért formált a saját képmására minket. Mert maga az isten is egy magas technológia birtokában lévő lény volt.

Gondoljunk csak bele: napjainkban is ott tartanak már a tudósok, genetikusok, hogy lassan életeket vagyunk képesek teremteni a semmiből, vagy embereket tudunk klónozni…

Nyilvánvaló az a kozmikus út, ami ránk vár, a fejlődésen keresztül, a fajuk elé gördülő akadályokon át a csillagok közé egy napon majd mi is “hazatérünk”.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel