Az 5G minden biológiai szöveten “átgázol”: amerikai szenátorok kérik a technológia felülvizsgálatát!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

https://youtube.com/watch?v=ekNC0J3xx1w%22%3Ehttps%3A

“Úgy hiszem, az amerikaiak megérdemlik, hogy tudják, milyen a hatása az egészségre… Megérdemlik, hogy szülessék egy kutatás a fontos kérdések tisztázására. Az ipar mennyi pénzt szán független kutatás támogatására (…) ennek az új technológiának a biológiai hatásairól?” Az ipar egyik képviselőjének a válasza: “Egyelőre tudomásom szerint nincsenek ipar támogatta tanulmányok”.

Egyrer több a kérdés és az aggasztó információ, független kutatás az 5G háza táján, ami azt mutatja, hogy valami nagyon nincsen rendben a technológiával.

Az 5G egészségügyi hatásai borzalmasak lehetnek.

Már a wifiről és a mikrohullámú sugárzásról is azt találták egyes megfigyelések során, hogy bizonyos egészségügyi kórképekhez hozzájárulhatnak.

Azonban az 5G sokszorta erősebb jelforrás, mint az összes többi.

Feketén-fehéren bebizonyítható, hogy az 5G átgázol mindenen a testben: a sejtek membránjait tönkreteszi, a sejtszervecskékben vibrálást okozhat, ezáltal roncsolhatja azokat, miközben elváltozásokat idézhet elő a szervezetben.

Ez pedig végső soron rákot okoz.

Ugye nemrégiben nagy port kavart az eset, ahol egy iskolában egy időben egyszerre 4 kisdiák lett rákos, nem sokkal azután, miután 5G tornyot telepítettek az iskola közvetlen közelébe.

Egy 2017. szeptember 13-án kelt dokumentum szerint 36 ország 180 tudósa és orvosa beadványt fogalmazott meg, amelyet az Európai Unióhoz juttattak el (nem sikerült kiderítenem, pontosan melyik szervezetnél landolt a dokumentum).

A szöveg végén ott van a 180 aláíró neve, munkahelye, az ország, ahol tevékenykedik – nem tudom megállapítani, hogy rangos társaság-e, amelyik ezt a címet adta dolgozatának: “Tudósok és orvosok figyelmeztetnek arra, hogy az 5G potenciálisan súlyos egészségi hatású”.

Itt az egyik kongresszusi meghallgatás felvétele:

Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a “warn of potential seriuos health effects of 5G” szövegnek a legjobb fordítását produkáltam, ám az a gyanúm, hogy ez nem teljesen az én korlátaimnak tudható be.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel