“Az 51-es körzetben dolgoztam, tudniuk kell az embereknek, amit láttam!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hatalmi harc folyik a Föld feletti befolyásért, egyfajta kozmikus hidegháborúban állunk. Az Orion-övből érkeztek hozzánk az idegenek 1947-ben, és Roswellnél lezuhant egy közülük.

Megrázó dolgokat árult el több bennfentes, akik egykor állítólag a bázison dolgoztak.

Ha ennek csak a fele hiteles, már alaposan el kell gondolkodnunk a világunkról…

A kozmoszban több földönkívüli faj él, ezek néhányáról pedig az emberiségnek, egyes kormányzatoknak – mint amilyen az USA kormánya – tudomása van.

1947 óta minden megváltozott, de már korábban is Erőss sejtések voltak arról, hogy a Föld megfigyelés alatt áll.

Az Orion-övből származnak az bemberiséggel kooperáló szövetséges fajt alkotó idegenek, míg egy másik csillag közelében ártó szándékú idegenek élnek – állítja egy bennfentes, aki maga is az 51-es körzetben dolgozott egykor.

A Mr. Smith néven – feltehetően álnév – bemutatkozó illető elmondta, hogy magas rangú tisztviselők között dolgozott, olyan aktákhoz fért hozzá, melyeken a Pentagonhoz köthető emberek aláírásai és hivatalos pecsétek szerepeltek.

A földönkívüliek valóban úgy néznek ki, legalábbis nagyon hasonlók ahhoz, mint ahogyan egyes filmekben ábrázolják őket: alacsonyak, szürke a bőrük, hatalmas szemeik és fejük van, hosszúkás ujjaik, és képesek telepatikusan kommunikálni még az emberrel is.

Az ártó szándékú, a Földdel is hadban álló idegen faj ellenben barna bőrű, nagyon magas, és kellemetlen szagot árasztanak magukból.

Képesek alakot váltani, így akár az emberek között is járni.

Ha nem történik meg Roswell, talán rég elbukott volna az emberiség – állítja. A szövetséges faj jelenléte és velünk való titkos együttműködése jelenti a törékeny status quo fennállását.

Csak emiatt nem támadtak még meg minket más fajok…

Ezen a lenti felvételen például egy férfi osztja meg egy igencsak bizarr beszélgetését egykori szomszédjával.

A szomszédja az elmondása szerint éveken át szintén az 51-es körzetben dolgozott, sokáig nem is tudott róla.

Később egy átitalozott összejövetel után még az alkohol befolyásoltsága alatt elmondta, hogy furcsa dolgokat látott és tapasztalta a bázison, mely az 51-es körzet alatt található, mélyen a felszín alatt.
“Pont áramszünet volt, és csak a csillagokat lehetett látni” – mesélte.

Amikor felnéztek az égre, ez a szomszéd felmutatott a csillagokra, és azt mondta, hogy az Orion-övből érkeztek hozzánk az idegenek 1947-ben, és Roswellnél lezuhant egy közülük.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel