Átment a hazugságvizsgálaton a 2045-ből érkezett időutazó, aki szerint 28-ban megérkeznek az ufók és 30-ra már világkormány lesz

Újabb időutazó bukkant fel a Földön, legalábbis ezt állítja magáról Adam Archon, aki állítása szerint 2045-ből érkezett vissza, és az ApexTV munkatársainak vállalta, hogy hazugságvizsgálóra kötve válaszol a kérdésekre.

Adam pedig vagy profi hazudozó vagy komplett elmebeteg, hiszen a hazugságvizsgálót is át lehet verni azzal, ha valaki olyan dolgokat állít, amit ő maga a megbomlott elméje miatt elhisz.

Nyilatkozata során tehát a videó szerint igazat állított, amikor azt mondta, hogy 2028-ban földönkívüliek érkeznek a Földre és ebben az évben jelentik be az időutazás megvalósíthatóságát is, 2030-ra pedig eltűnnek az országok a világon, az egész Földön egyetlen nagy szuperállam uralkodik majd.

2045-re ráadásul a mesterséges intelligencia annyira fejletté válik, hogy egy ilyen The Light, azaz Fény névre hallgató MI irányítja majd a világot. Mi még jó eséllyel megéljük ezt a korszakot, tehát kíváncsian várjuk, hogy igazak voltak-e Adam állításai.