Ásványvíz: legalább olyan káros, mint a cigi! Megdöbbentő bizonyítékok, laboratóriumban igazolt TÉNYEK borítják a bilit!

asvanyviz legalabb olyan karos mint a cigi megdöbbentő bizonyitekok laboratoriumban igazolt tenyek boritjak a bilit
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Újabb nagy élelmiszeripari dogma dőlhet be. Most az egészség egyik fő szimbólumaként kikiáltott ásványvizek vannak soron.

Hozzátesszük, hogy jogosan.

Egy olyan borzalmas tanulmány látott napvilágot, mely tudományos kutatásokon és konkrét elvégzett kísérleteken alapul.

Arról van szó, hogy kiderült: az ásványvizek károsak.

Ráadásul majdnem olyan mértékben, mintha az ember dohányozna…

A szakemberek azt azért hozzáteszik, hogy ez persze akkor következhet be, ha az adott körülmények fennállnak, de ezek rengetegszer fennállnak.

Egyes ásványvizek pet palackjaiból ugyanis káros, karcinogén anyagok sugároznak.

Ezek főleg akkor történnek, ha napfény vagy hő éri őket. És ki ne hagyott volna már az autó műszerfalán, vagy a strand forró homokjában vizet?

Ha úgy gondolod, hogy veled ez nem történhetett meg, akkor pedig gondolj arra, hogy szállításkor bizonyos esetekben megtörténik az, hogy hosszú negyedórákig, vagy akár órákig a tűző napon állnak az ásványvizekkel teli raklapok…

…mielőtt egyáltalán az áruházakba jutnának.

Az 1-es számmal jelölt palackok viszont egyértelműen veszélyesek.

Ugyanis ezen, nyers kőolajpárlatból készült palackokból hő hatására különféle, egészségre káros anyagok oldódhatnak ki. Például amikor forró nyári délutánon az autóban felejted a palackot.

De hőhatás nélkül is veszélyforrás az 1-es kóddal jelölt palack, mivel ha túl sokáig áll benne a víz, akkor az kioldhat különféle oldó- és lágyító szereket a műanyagból.

Ezek komoly egészségügyi tüneteket, és még konkrétan idegrendszeri károsodást is okozhatnak, nagyobb mennyiség hosszabb távon tartó tárolása és fogyasztása esetén.

Végső soron ugyanúgy beindíthatja a daganatképződést a testben, mint a cigaretta.

Talán csak annyi a különbség hogy a cigi szívása még mindig jóval magasabb kockázattal jár, és durva arányban okoz tüdőrákot

Az ásványvíz palackokból kioldódó vegyi anyagok viszont egy jóval lassabb, kezelhetőbb, de ugyanolyan káros folyamatot indítanak el.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel