Anunnaki csillaghajók és metropoliszok nyomai Afrikában? Ősi idegenek bizonyítékai

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Mi lehet a magyarázat egy 150 kilométeres ősi metropolisz létére?

Dél-Afrikában vannak olyan helyek, melyek olyan ősi romokat rejtenek, melyek látszólag kiesnek a térből és az időből. Nem tartoznak ugyanis egyetlen korábbi a Földön létező civilizációhoz sem.

Ilyenkor ezen leletek kapcsán mindig felmerült annak a lehetősége, hogy akkor pontosan honnan származhatnak, és milyen nép élhetett akkoriban ezeken a területeken.

A válasz nagyon egyszerű, és bár a szkeptikusok, és a régésztársadalom egy része nem akar hallani róla, a nyitottabb szakembere szerint nem zárható ki, hogy egy eddig fel nem fedezett civilizáció nyomai lehetnek.

Ez a civilizáció pedig lehetett akár földönkívüli civilizáció is. A jelek legalábbis részben erre utalnak, és a földönkívüli eredet ráadásul sok mindent megmagyarázna a leletekkel kapcsolatosan.

Az egyik ilyen leghíresebb, és egyben legrejtélyesebb lelet együttes a Dél-Afrikában felfedezett 150 kilométeres terület Maputo kikötőrégiójától nyugatra.

Ez a hatalmas terület ugyanis arról árulkodik, hogy egykoron itt egy a kort jóval meghaladó megakolónia volt jelen.

del-afrika-kokorok-1-48e9abfd3f.jpg

A jelek szerint az itt valaha ténykedő civilizáció mindentől elzártan élt, mert 1000 kilométeres körzetben semmi sem volt akkoriban a területen. A 150 kilométeres szóban forgó területen ellenben számtalan mesterségesnek tűnő struktúrát fedeztek fel, méghozzá igen nagy sűrűségben.

Ezek a struktúrák egykoron épületek lehettek.

Az épületek milyenségét, és tényét ma már nagyon nehéz egyértelműen megállapítani, de szinte mindenki bizonyos benne, aki járt már a régióban, és alaposan áttanulmányozta ezeket a romokat, hogy emberi – vagy idegen – kéz alkotta őket.

Ha ez valóban így van, az azt jelentené, hogy ezen a Dél-Afrikai területen találták meg a világtörténelem valaha volt legnagyobb városát, ami már inkább egy hatalmas metropolisznak számított.

Akkoriban, az ősi időkben egyáltalán nem volt jellemző ez a fajta szerveződés, tömörülés.

Primitív emberek, ősemberek élhettek itt a bolygón, akik nem voltak képesek városokat alkotni, és épületek ezreit precízen megtervezni. Ezért is vélekednek úgy egyes régészek, hogy ezen ősi metropolisz valójában egy földönkívüli város volt, méghozzá az egykoron a bolygóra látogató Anunnakik városa.

del-afrika-kokorok-3-917d3927cb.jpg

A város falainak, és egyes régióinak elválasztó falait még ma is fel lehet fedezni.

A területen több kisebb erőd nyomait is megtalálták, melyek feltehetőleg őrhelyek lehettek, vagy valamiféle védelmi tornyok. Ilyen fejlett dolgokat akkoriban senki sem volt képes építeni.

Sőt, ezen struktúrák némelyike annyira régi, hogy felveti annak a lehetőségét, hogy talán ember még ne is létezett akkor, mikor ezeket a falakat emelték.

A város talán egy hatalmas keltetó metropolisz volt, ahol az űr mélységeiből érkező Anunnakik letanyáztak, hatalmas kolóniát alkottak, majd hosszú évszázadok alatt kitenyésztették az emberiséget a saját genetikai kódjuk segítségével.

Hatalmas aranybányák voltak a közelben, ezek nyomait is megtalálták. Az Anunnakikról az ősi írások, különféle úton-módon fennmaradt dokumentumok azt tartották, hogy nagyon szerették az aranyat.

Az Anunnakik isteneknek tekintett vezetőig hatalmas, arany palástokban és páncélban mutatkoztak mindig az emberek előtt, miután az emberek is elkezdtek terjedni, és szaporodni a Földön az ő jóvoltukból.

del-afrika-kokorok-2-b7084e3c73.jpg

Mivel az emberiség a mai ismereteink szerint Afrikából indult terjedésnek, a paleoasztronautika hívei nem tartják kizártnak, hogy az Anunnakik itt tenyészthettek ki minket, majd mikor először sikerült egy majmot a saját génállományukkal keresztezni, akkor megteremtették az első embert, Ádámot.

Ádámnak genetikai eljárással egy oldalbordájából teremtették meg az első női egyedet, Évát.

Afrikából indult meg az emberiség fejlődése, és itt egyesedett föl az első emberfaj később, a Homo habilis, ami gyakorlatilag szintén egy idegen-ember hibrid volt. Ebben azonban még kevés Anunnaki gén volt, ezért nem volt elég hatékony.

Eredetileg az Anunnakik azért hozták létre az emberiséget, hogy az rabszolgaként szolgálja őket. Ez évezredeken át így ment, aztán az emberek és az Anunnakik egy része fellázadt a tarthatatlan állapotok ellen.

osi-anunnaki-varos-1-f88f2cadb9.jpg

Talán ennek következtében semmisülhetett meg a 150 kilométeres kiterjedésű város is, hisz a védikus iratok, és a sok ezer éves írásos emlékek több kultúrában is említést tesznek egy, vagy több nagy nukleáris háborúról az őskorban, és az ókorban is.

A dél-afrikai földönkívüli ősi város nyomai még ma is ott vannak, és letagadhatatlanok. Egy olyan földtörténeti eseményről árulkodnak, melynek nem is lett volna szabad léteznie, bekövetkeznie.

A régészek tagadják, hogy létezne, vagy hogy az ember eredete földönkívüliekkel függne össze, azonban világszerte egyre több lelet bizonyítja, hogy az ember igen is, a kozmoszból származik…

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel