Anonymus leírta: a magyarok valójában hazaérkeztek a “Honfoglaláskor”, ujjongó magyar népesség fogadta őket!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Sokak szerint Anonymus lehet a bizonyíték arra, hogy a Honfoglalás nem úgy történt, ahogyan azt ma a töri könyvek írják és tanítják…

Anonymus Gesta Hungarorumából az is kiderül, hogy 896-ban a második bejövetelkor sem lakták a Kárpát-medencét szláv népek, a visszatérő magyarokat azonos nyelvű, ujjongó népesség fogadta, és komolyabb harcok nélkül ment végbe a visszatelepedés.

Hadi fölényünk jellemzője volt, hogy úgy jártunk át Európán, mint kés a vajon.

De nem fosztogattunk és nem kalandoztunk…

Ezt csak a nyugati történészek kezdték el módszeresen elterjeszteni a köztudatban, részben Habsburg nyomásra.

Elődünk, Atilla elrabolt kincseit vettük vissza a nyugattól, illetve az Európában sokfelé élő hun kolóniákat védelmeztük a vallási üldöztetéssel szemben.

Ezen célok érdekében egész Európát átszelő győztes hadjáratokat vezettünk, akár Hispániáig is.

Nem csak eljutottunk a távoli célpontokig, de vissza is tudtunk onnan térni.

Amikor Saul rabbi (Szent Pál) kiszorítja Szent Pétert a Római birodalom területén működő keresztény közösség vezetéséből, akkor apostol társaival a keleti Pártus birodalom területére vonul az igét hirdetni, ezeket a Péteri, Tamási, Andrási, Fülöpi tanokat viszi tovább a későbbi manicheista kereszténység.

A magyarok sohasem voltak pogányok. A római (Páli) egyház pogányság vádjával a manicheista (Péteri) hitünket bélyegezte meg, és üldözte.

A szkíták manicheista keresztények voltak, így a pártusok, hunok, magyarok is, amit Szent Gellért (Róma által kinevezett püspök) feljegyzéséből is ismerünk:

“A magyarok hite olyan, mint a manicheista eretnekség, de egy kicsit más.” Emese, aki Álmos vezérünk édesanyja, szintén a pártus Adiabene királyi család leszármazottja, akárcsak Szűz Mária.

Az Árpád-házi királyok vérvonala ezért vezethető vissza Jézusig.

Az Árpád-házi királyok ezért kapták az apostol király megjelölést, és ezért álltak felette minden más királynak, sőt a pápának is.

Ez a szent vérvonal az oka annak is, hogy egytől-egyig mind meggyilkolták őket.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel