Amit a történelemkönyvekből szándékosan hagynak ki – Így irányítja egy szűk csoport az eseményeket – A Templomosoktól a mai háborúkig minden összefügg

“Ami felemelte az emberiséget, lehetővé tette, hogy legyőzzük a természetet és egymást…,az egyúttal LE IS IGÁZ MINKET.” Amit a történelemkönyvekből szándékosan hagytak ki.  Ebből a 10 perces dokumentum-összeállításból sok minden kiderül.

Hogyan lett az iraki háborúból, a “sivatagai pajzs” hadműveletből “sivatagi vihar” és öbölháború.
Miért hitte el a világ, hogy ez egyetlen diktátorról és annak háborújáról szól?
Hogyan irányította egy olyan csoport az egész történelmet, akikről a többségnek még csak tudomása sincs?
Azóta Irak, Afganisztán, Líbia, Szíria, Jemen és semmi sem változik….

Ők robbantották ki az összes háborút, az összes forradalmat.
Egy árnyékban tevékenykedő sötét erő dolgozik újabb háborúk kirobbantásán, társadalmak megdöntésén és egy ÚJ VILÁGREND (New World Order) létrehozásán.

A Templomos Lovagok története, a Szabadkőműves Hálózatok és az Illuminati célkitűzései mind összekapcsolódnak fent a piramis csúcsán. De mégis hogyan? Ebből a kis rövidfilmből sok minden kiderül, de még inkább kutatásra indít.

Ébresztő jellegű dokumentumfilm:

Ahogy mindig mondani szoktam: Képezd magad! Tájékozódj! Ébredj!
És akkor akkor hamar ráébredsz majd te is, mennyi minden van, amiről sejtésed sem volt. Amikor összeállnak a mozaikok egy olyan hatalom sejlik fel az ember előtt, mely a történelmet és a teret is korlátlanul szeli át és szervezi….
Amikor a kutatások igazolják,
– hogy az USA-nak szinte nem volt olyan elnöke, aki ne lett volna szabadkőműves páholy vagy a ‘Koponya és Csontok’ titkos társaság tagja…
– hogy a brit királyi család ezer szállal kapcsolódik és tagja szabadkőműves páholyoknak…
– Hogy létezik egy szűk háttérhatalmi kör, néhány család vérvonala, mely évszázadok óta irányítja a történelmet.

“Az igazság attól még igazság marad, hogy senki nem hiszi vagy nem tud róla. A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki el is hiszi és úgy tudja!”

SBG Buddha