Amikor egy amerikai pilóta közelharcot vívott egy UFO-val – dokumentumfilm

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az Ohio állambeli asztrofizikust, Dr. Allen Hyneket felveszik a légierő UFO-kat vizsgáló szigorúan titkos programjába, amely a Kék Könyv Projekt nevet kapta.

Michael Quinn kapitánnyal együttműködve megvizsgálják egy katonai pilóta esetét, aki túlélt egy idegen járművel vívott harcot.

Fargo fölött, Észak-Dakotában a légierő két pilótája, Henry Fuller és Toby McManus éppen gyakorló repülést hajtottak végre. McManus visszafelé indul repülőgépével a bázisra, ám Fuller a helyi futballpálya fölé repül, hogy lássa az otthoni csapat pontszámát és támogassa őket a légimutatvánnyal.

Közvetlenül ezután Fuller egy ragyogó fényű UFO-val kerül szembe és felveszi vele a harcot, miután a légiirányítás biztosította arról, hogy más repülőgépek nem tartózkodnak a közelében. A harc közben Fuller elveszíti a repülőgépe feletti irányítást.

A Pentagonban a vezető katonai tisztviselők megvitatják a hollywoodi tudományos-fantasztikus filmek jelenlegi trendjét és azt, hogy hogyan befolyásolják az UFO-kkal és az idegen élettel kapcsolatos narratívát.

James Harding tábornok úgy véli, hogy nem Hollywood a probléma – hagyják, hogy Hollywood elterelje a figyelmet, miközben a valódi fenyegetéssel foglalkoznak, rámutatva a Fargoban kialakult helyzetre.

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel