Amíg gumilövedékekkel lövik az ellene tüntető munkásokat, addig Macron a molenbeeki no-go zónába ment egy kis migráns-ölelgetésre

Durvul a helyzet Franciaországban!

Makaroni rendőrei, gumilövedékekkel lövik a békés tüntetők fejét! Ömlik a vér! Nekünk magyaroknak ismerősek ezek a képsorok…

Franciaországban elszabadult a pokol

Már több napja zajlik a nagy francia ellenállás Macronnal szemben… És egyre durvább a helyzet. Íme:

Mindeközben Macron a kedvencei közé vágyott és Brüsszel hírhedt migráns-negyedében kampányolt.

Németország után Belgiumban folytatja európai körútját Emmanuel Macron. A francia elnököt a kétnapos hivatalos látogatása első napján a királyi pár fogadta, ezután a miniszterelnökkel folytatott megbeszélést az Európai Unió jövőjéről. A tárgyalás során Macron leszögezte, továbbra is kiáll a közös európai hadsereg gondolata mellett.

A mai napon sem tétlenkedik sokat a francia emberek 71 százaléka által elutasított államfő,

Brüsszel Molenbeek nevű, főleg muszlim bevándorlók lakta negyedében folytatja programját, ahol egy munkavállalást segítő közösségi házba látogat.

Molenbeek a 2015-ös migrációs válságot követően tett szert világhírnévre, ugyanis ebből a negyedből szervezték mind a párizsi, mind a brüsszeli terrortámadást.

Két évvel ezelőtt a 888 stábja is ellátogatott a brüsszeli terroristakeltetőként ismert kígyóverembe. A rendkívül tanulságos videót IDE kattintva lehet megnézni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Macron ezúttal is fényképezkedni fog-e migránsokkal, mint a legutóbb. A lehetőség mindenesetre adott, Molenbeekben nem nehéz közel-keleti és afrikai bevándorlókba botlani.