Állatok hordáit fotózták a Marson? A NASA felvétele tartja lázban a tudósokat – videó

Hqdefault
A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Neal Evans szerint a NASA évtizedek óta tisztában van a Marsi élettel kapcsolatban. Hatalmas erdőségekről készült fotók kerültek elő, nemrég pedig állatok hordáit mutató műholdképek borzolják a kedélyeket. Egy teljes ökoszisztéma létezését hallgathatták el előlünk?

Kétségtelen, hogy az elmúlt években számtalan érdekes, sok esetben már-már megmagyarázhatatlan tény merült fel a Marssal kapcsolatban. A tudomány sokáig úgy hitte, hogy a múltban sem volt rajta élet, ma viszont már valamennyi szakértő azt vallja, hogy évmilliókkal ezelőtt a Mars lakott volt.

De mi van, ha ez az egész csak egy lassú szivárogtatás eredménye? Mi van, ha a NASA elkezdte adagolni az emberiség számára a földönkívüli élet létezéséről szóló konkrét bizonyítékokat?

Neal Evans amatőr Marskutató azt állítja, hogy jelenleg is van élet a Marson. Méghozzá egy nagyon színes élővilág, mely nem csak a felszín alá korlátozódik. Egyszerűen a NASA emberei eltüntetik ennek mindene jelenlétét az állandóan összemontírozott, retusált felvételeken.

A szakértő több ezer felvételt vetett analízis alá, majd ezeket összehasonlította a Földről készült műholdas felvételekkel, és kísérteties hasonlóságokat fedezett fel.

Szerinte egy teljesen élhető életfenntartó rendszer létezik a Marson, és egyes műholdas felvételeken jól kivehetők a hatalmas, áttetsző vizű tavak, és a partoknál sorakozó fák, vagy a hosszú négyzetkilométereket befedő erdőségek.

Néhány felvételen még olyan anomáliákra is felfigyelt, melyek egy az egyben megegyeznek azokkal a Földről készült szintén műholdas felvételekkel, melyeken állatok hordái, csoportjai látszanak.

Állítása szerint evidens a következtetés: a Marson is állatok élnek a felszínen, méghozzá hatalmas csoportokban, igazi kolóniákat alkotva.

A NASA minden igyekezete ellenére sem tudja az összes ilyen felvétel nyomát eltüntetni, egyúttal szándékosan próbálják az embereket felkészíteni a Marssal kapcsolatos óriási bejelentésre, mely minden bizonnyal a földönkívüli élettel lesz kapcsolatos.

Talán csak hónapokra, vagy évekre vagyunk tőle – állítja.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel