Ákos nem érti!

Ákos nem érti!
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hadházy megint okos akart lenni, ezért most éppen azt találta ki, hogy biztosan csak a foci EB miatt nyit a kormány. Habár a nyári EB-meccsek majd csak júniusban lesznek esedékesek én azért összeírtam egy rövid kommunikációs javaslatot Ákoséknak, hogy ne kelljen annyit gondolkodniuk. Tessék:

Orbán elment a falig. Még attól sem riadt vissza, hogy emberek millióinak mentse meg az életét csak azért, hogy focimeccset nézhessen.

A miniszterelnöknek semmi sem szent. Az EB miatt még azt is bevállalta, hogy Európában elsőként oltsanak be annyi embert, hogy fel lehessen oldani a korlátozásokat.

Ez így nem mehet tovább! Ha Orbánnak nem lenne ennyire fontos a foci, akkor hallgatott volna a baloldali képviselőkre és ejti a keleti vakcinákat, de nem! Orbán nem hajlandó beáldozni több millió ember életét, inkább néz focimeccset!

Vagy valami ilyesmi…
A lényeg, hogy megint piszkosul elszúrtátok, Ákos! Lefőtt a kávé, amikor a keleti vakcinákat elleneztétek, amikor a statisztikákat próbáltátok megbuherálni és most, amikor a nyitást próbáljátok körbemagyarázni.

Én tudom, hogy nektek semmi sem szent, ha a hatalomról van szó, de szedjétek már össze magatokat!

Ja és vegyél egy zoknit, ha kinyitnak a boltok!

Ákos nem érti!

Hadházy megint okos akart lenni, ezért most éppen azt találta ki, hogy biztosan csak a foci EB miatt…

Közzétette: A kopasz oszt – 2021. április 7., szerda

A Kopasz oszt

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel