Aki nem akar mostohaapa lenni és nőket pénzelni, az nőgyűlölő – Írja a Life.hu

“Nőgyűlölő bemutatkozása miatt okozott felháborodást egy társkereső férfi”, állítja a Life.hu egy cikkének címével. Az írást elolvasva kiderül, hogy a “nőgyűlölettel” szembeni felháborodáshoz az vezetett, hogy a Tinderen ismerkedő férfi a bemutatkozása mellett három szabályt írt le arról, hogy kikkel nem szeretne ismerkedni.

kirk-thinder-profile.jpg

1. Nem akarok mostohaapa lenni, de egy gyerek még belefér. Én sajátokat akarok, köszi.

2. Ha randiztál fekete fiúkkal, vagy gondolkozol rajta, akkor ne is írj.

3. Nem akarok időrablókkal és lejmolókkal találkozni. Menj és dolgozz meg a saját pénzedért lusta ****.

A cikk állítása szerint a “Kirk” névre hallgató férfi profilját egy Trash Queen nevű Twitter felhasználó osztotta meg a szélesebb közönséggel, elmondva, hogy szeretett volna egy esélyt adni a Tindernek, de Kirk profilját látva az egész ismerkedéstől elment a kedve. A tweet aztán lavinaszerű felháborodáshoz és a férfiak kioktatásához vezetett: „Kedves férfiak, ez itt Kirk. Narcisztikus, rasszista, nőgyűlölő, téveszmékkel rendelkező izomagy. Ne legyél olyan, mint Kirk” – írta az egyik hozzászóló és ismétli ezt szemmel látható örömmel és egyetértéssel a Life.hu.

Valóban ennyire félre vannak tájékozva korunkban a nők, hogy már azt is nőgyűlöletnek hiszik, ha valaki nem akarja mások gyerekeit nevelni és nőket pénzelni?

Forrás