Akár 3 év börtönt is kaphat a férfi, aki még tavaly áprilisban leverte a kipát egy rabbi fejéről Budapesten


Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki még tavaly áprilisban “bántalmazott” egy kanadai rabbit az Árkád bevásárlóközpontban.

A negyvennégy éves férfi egy mobiltelefonokat áruló üzletben látta meg a sértettet, aki kipát viselt, majd odalépett, és szó nélkül leverte a rabbi fejéről, aztán kisietett az üzletből.

Azonban a családtagok a férfi után mentek, lefotózták és feljelentést tettek, a rendőrség pedig másnap már el is fogta a támadót.

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, ezért akár három év börtönt is kaphat.

A részben tehetős zsidó körök felajánlásaiból, részben a magyar adófizetők tízmillióból működő zsidó Tett és Védelem Alapítványnak köszönte meg a rendőrség a “gyors és precíz nyomozást”, melynek következményeként egy napon belül megtalálta és előállította a kanadai rabbit bántalmazó patriótát.

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük