Addig mentegették Sorost a migránskártyák ügyében, míg sikerült őt lebuktatni

Mivel félő volt, hogy megtorpan a mesterséges népvándoroltatás lendülete, az azt irányító nemzetközi bűnszervezet magasabb sebességi fokozatba kapcsolta a programot. Az Európába áttelepített migránsok immár anonim bankkártyákat kapnak, amikre Junckerék havonta töltik föl az ingyeneurót.

Az emberkereskedő-hálózat sajtósai közben kétségbeesetten próbálják megmagyarázni, miért épeszű dolog az európai adófizetők pénzéből „öröküdültetni” a migránsokat, és hogy Sorosnak nincs is köze az egészhez. Végül a nagy szövegelésben ők maguk buktatták le a vén emberkereskedő-filantrópot, akinek egyik kitartott szervezete nagyon is segíti a pénzosztást.

Az emberkereskedőknek és nemzetközi maffiózóknak dollármilliárdos hasznot, Európának viszont a végállomást jelentő lakosságcsere eddig alapvetően úgy működött, hogy néhány kedves vezető kedves szavakkal meghívta Európába Afrika és Ázsia népességfeleslegét.

A hivatalos szöveg az volt, hogy sok köztük az agysebész, ráadásul egész Afrikában és Ázsiában háború dúl, így mindenki menekült, szolidárisnak kell lennünk velük, meg tudjuk csinálni, építsünk nekik házakat, városokat, ők majd integrálódnak és átveszik csodás fogyasztói kultúránkat, egyébként is vérfrissítésre van szükségünk, különben elfajzunk.

Szóval gyertek csak minél többen, nincs felső határa a befogadásnak – szólt a Kosztüm Lady meghívása. Meg is indult Afrika és Ázsia népe, hogy új kontinenst foglaljon magának. Zömükről aztán kiderült, hogy szír, január elsején született, semmihez nem ért, írni-olvasni nem tud, de legalább nem is akar megtanulni, integrálódni esze ágában sincs, nem szereti a helyi kosztot, időjárást és úgy általában azt sem, hogy errefelé túl sok az őslakos fehér ember. Az őslakos fehér nőket megerőszakolni – nos, azt már inkább. Meg pénz is kell nekik, és ha nem kapnak eleget, akkor dühbe gurulnak.

Ám a népvándoroltatási gépezet akadozni kezdett. Ausztriában, Olaszországban új, bevándorlásellenes kormány alakult, Németországban Merkel épp Stuka-üzemmódban zuhan, s közben utolsó bombáit szórja a kontinensre. Szóval kell valami új ötlet, valami innováció, hogy fölpörögjön az emberkereskedelem, és ismét százezerszámra jöjjenek Európába az új honfoglalók.

  • Megszületett hát a minden hónapban varázslatosan újratöltődő, anonim migráns-bankkártya ötlete, hátha a hírre még többen kelnek útra lepukkant hazájukból szép Európánk felé. Minél többen jönnek, annál több jut szegény kétkezi embercsempészeknek, és rajtuk keresztül a világ jobbításán fáradozó filantrópoknak – akik aztán a milliárdos haszon egy részét gyorsan vissza is forgathatják a népvándoroltatás-bizniszbe: útbaigazító prospektusokat nyomtatnak, vízitaxi szolgáltatást nyújtanak a Földközi-tengeren nulla-huszonnégyben, fizetik a Helsinki Bizottság és társai rezsijét satöbbi.

Forrás: Facebook/Elég-csoport

Terülj-terülj kártyácskák

Az ötlet, hogy az adófizetők pénzét – akaratuk ellenére, a megkérdezésük nélkül, a népfelség elvére magasról téve – vadidegeneknek adják, nem új. Ám a bankkártyás módszer migránsok idecsalogatására kétségtelenül újszerű. Az Európai Uniónak és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának, az UNHCR-nek a logójával ellátott, név nélküli migránskártyákat egy szlovén tévé, a Nova24 szúrta ki. A hír végigszáguldott a magyar és az európai sajtó emberszabású részén, és ehhez kapcsolódóan olyan kis színes hírek is érkeztek, mint hogy Athénban migránsok egy csoportja megostromolt és elfoglalt egy irodát, mert késtek a terülj-terülj kártyácskáik.

A migráns-propagandisták viszont sokáig csak lapítottak, mint Fekete-Győr András a konditeremben. Mígnem néhány nappal ezelőtt megérkezett a központi utasítás az ellentámadásra. A nyitótüzet az Index adta le, és azzal vágott vissza, hogy a szlovén tévé Habony Árpádé. Azt azért kénytelen-kelletlen elismerték, hogy a migránskártya létezik, de mindent próbáltak megmagyarázni. Az Index, amelyből „nincs másik”, azt írta:

Nem óriási összegről, hanem pár tízezer forintokról van szó.

Tényleg? Ha nem olyan sok, akkor miért nem fizetitek ti? Úgyis jó pár tízmilliót összetarháltatok mostanában.

A kártya ugyan valóban nem tartalmazza az arra jogosult családfő nevét, de minden kártya tartozik valakihez, akinek a jogosultságát az ENSZ munkatársai havonta ellenőrzik.

Ez a mondat különösen annak fényében csodálatos, hogy közben a másik propagandagyár, a hvg.hu azt magyarázta olvasóinak:

Az anonim bankkártyák valójában nem is anonimak.

Miért kell folyton hazudni? Miért kell védeni a védhetetlent? Anonimak, mert nincs rajtuk név. Amúgy pedig nem ez a lényeg, hanem az ingyenpénz. Ezt kéne valahogy megmagyarázni. Az Index így próbálkozik:

Egy olyan, hét éve már megkezdett átfogó program működik Görögországban is, amely hatékony, segíti a menekültek és a helyi lakosság interakcióit, és kimondottan a szabályozott folyamatokat támogatja. 

Szerintem a görög lakosság eltekintene mindenféle interakciótól – kár, hogy a kormányuk nem kérdezte meg a véleményüket erről, mielőtt százezrével beeresztette volna a migránsokat az országba.

Ultima ratio: az emberi méltóság

Egy másik Index-írás az UNHCR magyarázatát magáévá téve közli:

A bankkártyás menekültellátás fő oka a hatékonyság és az emberi méltóság, valamint a választás szabadsága.

Ez az érvek érve: az emberi méltóság. Halkan kérdezem: de akkor mondjuk az európai hajléktalanok miért nem kapnak ingyenpénzes bankkártyákat? Az ő méltóságuk tán smafu? (Amúgy ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint a pénzmosás megelőzéséről és a terrorizmus finanszírozásának megakadályozásáról szóló uniós rendelet alapján ilyen névnélküli kártyákat nem is szabadna kibocsátani.) Aztán jön az újabb Index-érv:

[A programról] a magyar kormánynak is hivatalból tudnia kellett, hiába tettetnek most meglepetést a fideszesek.

Gyenge terelés. A kormány évek óta szkanderozik Brüsszellel, amiért Junckerék – cukrosbácsiként – ingyenpénzzel és minden földi jó ígéretével csalogatják ide a migránsokat. Az ingyenpénzes bankkártya őrült ötlete nyilván előkerült már egy-két brüsszeli sóhivatalban és az ENSZ valamely al-segédbizottságában, de élőben most láttuk először, most érte el az európaiak ingerküszöbét. Ha a Fidesz már hónapokkal ezelőtt elpanaszolja, milyen kártyákkal dobják majd meg a migránsokat Junckerék, mindenki legyintett volna. Ezt a kártyát látni kellett, hogy elhiggyük! Az Index ezután komoly energiákat fektetett abba, hogy az ingyenpénzes kártyák és Soros György kapcsolatát letagadja.

A Mastercard tényleg együttműködött az ENSZ-szel és az EU-val a menekültek megsegítésére, továbbá Soros is próbált a Mastercarddal együtt segíteni. Ez két teljesen különböző szál, amely nem is ér össze sehol.

Soros és a Mastercard elnök-vezérigazgatója, Ajay Banga találkozója a tavalyi davosi Világgazdasági Fórumon (Fotó: mastercard.com)

Ezután kifejtették: ugyan Soros tavaly januárban tényleg megállapodott a Mastercarddal, hogy „migránsoknak, menekülteknek, és egyéb nehéz helyzetben lévő embernek” akár 50 millió dollárt is adna, ám ennek szerintük nincs köze az uniós, UNHCR-logós kártyákhoz. (Tehát Soros is szépen pénzeli a migránsokat bankkártyás módszerrel, de nem az UNHCR-kártyákkal. Micsoda különbség! – P. T.) Ám az Indexnek a nagy magyarázkodás végén sikerült magát lebuktatnia! Megjegyezték ugyanis:

A pénz nagyságrendjét pedig az mutatja, hogy a pénzek elosztását segítő Mercy Corps szervezet szerint  rajtuk keresztül Görögországban 2015 decembere óta 16828-an kaptak összesen 2,849,100 eurót, ami 170 eurós átlagos támogatás per fő.

A nagy okoskodás közepette sikerült kikotyogni a Mercy Corps nevét, amely egy közismert, Soros által támogatott szervezet. (Bővebben ITT olvashatnak róla.) A Mercy Corps egy radikális Izrael-ellenes NGO, amely a palesztinok szegénységéért és szenvedéséért kizárólag az izraelieket okolja. (Közismert, hogy Soros gyűlöli Izraelt, és mindent megtesz a gyengítéséért – ezért aztán arrafelé sem kedvelik őt túlzottan.)

De a lényeg: az Index által is elismerten a Mercy Corps-on keresztül folyatják az eurómilliókat a Görögországban, illetve Boszniában dekkoló migránsoknak. Ezt a szervezetet pedig Soros György pénzeli. Bingó!

Szóvivő vagy emberkereskedő?

Az Index szerecsenmosdató cikkének forrása – hogy, hogy nem – Simon Ernő, az UNHCR magyarországi szóvivője. A Moszkvában végzett Simon munkásságával A Hálózat című rovatunkban már részletesen foglalkoztunk. Objektivitásáról mindent elárul, amit márciusban nyilatkozott a Hír TV-nek:

Migránsbántalmazások százairól hallottunk. Arról mesélnek nekünk, hogy megverik őket, botokkal verik meg őket, paprikaspray-vel fújják le, szájkosár nélküli kutyákat uszítanak rájuk.

Ebből is látszik, komoly emberről van szó, hiszen bármilyen badarságot elhisz, sőt továbbad, amit az illegális bevándorlók mondanak neki. A PestiSrácok.hu is többször foglalkozott már a migránsveréses mesékkel, például ITT, ITT és ITT. Mindent összevetve a legkomolyabb bizonyíték a migránsok elagyabugyálására ez a kép volt:

Az Indexnek egy illegális migráns megmutatta, milyen szép, egyenes harapásnyomot hagyott rajta egy magyar rendőr kutyája… Aki nem hiszi, járjon utána!

Simon Ernő az Echo TV Informátorának beismerte: az ENSZ a migránsok befogadásában hisz és nem a feltartóztatásukban, ráadásul szerintük nem léteznek illegális bevándorlók, mert egy ember nem lehet illegális…

Mintha egy emberkereskedőt hallanánk…