A zöldmozgalom igazi arca


Mindig valami szimpatikus aprósággal kezdik a zöldek, aztán hirtelen azt vesszük észre, hogy már megint az egész világot akarják megmenteni. Legutóbb például Judith Sargentini zöldpárti EP-képviselő jelentésével.

Mondjuk, a világ megmentéséhez többet tenne hozzá, ha nem a liberálisok és kommunisták állandó kísérgetői és partnerei lennének. De hát ha erre lettek kitalálva, akkor nincs mit tenni.


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. A “zöldek” csaupán egyik karja a háttérben a világot pusztító ezerkarú polipszörnynek. Ez a szörny irányítja a karjait, amelyek egy-egy támadási frontot képviselnek az emberi civilizáció ellen.
  Amikor valamelyik fronton erősítésre van szükség, akkor a szörny ÁTCSOPORTOSÍTJA erőit.
  Ezért láthatjuk, hogy feltűnően nagy az átjárás ezen bomlasztó, romboló mocsokbandák között.
  Ezért láthatjuk, hogy mostanában Nyugat_európisztánban a “zöldek” a bevándorlás, az iszlmaizáció leg-megvadultabb harcosai, és hogy milyen kiváló kapcsolatot tartanak fenn az emberi jogédelem álarcába bújt bűnözővédőkkel és a bankárhatalom figuráival, köztük az EX-GOLDMANNSACHSZOS, gerontofil, félbuzi francia elnökkel.
  De az serm véletlen, hogy Pim Fortuint egy állatvédő “‘aktivista” gyilkolta meg… a megőrült, embergyilkos állatimádat is az egyik támadási front (farkasok, medvék betelepítgetése és megőrült védelme), amit sok jobboldali társunk is benyelt sajnos, és amit a hollivúúúd által már évtizedek óta nyomnak az emberek agyába.
  Nem véletlen az “antifa” csőcselék randalírozása sem, amit pont azok az országok néznek el, ahol a leg-“liberálisabb” a vezetés, vagy amelyek a leginkább meg vannak zsarolva-félmelítve a háttérhatalom által.
  A zöldek egész ócska szellemi rendszere ÖNELLENTMONDÁSOKTÓL hemzseg, de ez senkit sem zavar: arrafelé csak sajtócikk-tömeg kérdésének tekintik, hogy bármit lenyomjanak az emberek torkán.
  A tragédia az, hogy milyen sokan benyalják a szellemi moslékot.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük