A Wikileaks által kiszivárogtatott dokumentumok az USA valódi venezuelai céljait leplezik le!

Végig erről szólt az egész!

Minden csak színjáték, a terv a háttérben zajlik, miközben továbbra is megvezetik a világot és a nyilvánosságot!

A Wikileaks által megszerzett konkrét dokumentumok az USA valódi venezuelai céljait szó szerint tartalmazzák és leplezik le.
Az amerikai nagykövetségi ügyirat szerint az USA legfontosabb célja Venezuelában, hogy a folyamatos kőolaj-ellátást mérsékelt áron tudja biztosítani!

Eddig sem volt kérdés, hogy NEM a demokrácia vagy a szabadságjogok biztosítása az oka az USA venezuelai beavatkozásának, a puccs és rendszerdöntés előkészítésének.

Egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy Washington első számú érdeke Nicolas Maduro megdöntésében, hogy biztosítsa az Egyesült Államok kőolaj-behozatalának és ellátásának zavartalanságát.

Ennek csak újabb tanúbizonysága, hogy a venezuelai ellenzéki, önmagát elnöknek kikiáltó “Juan Guaido meg fogja nyitni Venezuela olajtartalékainak kitermelését a külföldi társaságok előtt”

– közölte az ellenzéki vezető ENSZ-küldötte…

Ebben az egészben az USA, és az USA által pénzelt Venezuelát övező bábállamok is nyakig benne voltak és vannak.

Minden egy előre meghatározott koreográfia szerint működik.

A médiától számos információt elhallgatnak, mi több, híreket másítanak meg.

Ebben egyes médiacsatornák, média mogulok is benne vannak, mint kulcsemberek, akikre számat az amerikai “vezérkar”.

A kőolaj ellátás megfelelő biztosítása nagyon fontos Amerika számára.

Az elmúlt évtizedekben láthattuk, hogyan lépett fel világszerte számos olyan országgal szemben, ahol kőolajat sejtett, vagy tudomására jutott, hogy a kőolajuk lévén veszélyt jelenthetnek a dollár világvaluta szerepére.

A dollár és a kőolaj ugyanis összefügg.

A dollár mint egységes valuta már rég elbukott volna, a süllyesztőbe került volna, azonban az amerikai bankárelit és egyes pénzügyi spekuláns körök “életben tartják”, mert így diktálják az érdekeik.

És mert ez biztosítja a hatalmukat.

Képzeljük csak el, hogy felborulna a jelenlegi pénzügyi és gazdasági világrend, ha a kínai jüan vagy más valuta venné át a vezető pozíciót.

Az amerikai gazdaság egy része kártyavárként dőlne össze…

Forrás