A vírusra hivatkozva, új digitális-rabszolgaságba taszítják az egész világot

Xxy9mav1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Amikor a globalisták megfogalmazták terveiket és céljaikat egy új világrend felépítésére, akkor a fő feladat először a régi világ és a kapitalizmus selejtezése és megsemmisítése lesz.

Most az USA, KANADA, AUSZTRÁLIA, Nagy-Britannia és Európa vált a sátánizmus és a szigorú elszigetelődések középpontjába. A globális gazdaság összeomlik, és sok ember elveszíti munkáját szerte a világon. Egyes országok káoszba merülnek, olyan radikálisok és szektások segítségével, mint az Egyesült Államokban a BLM.

A globalistáknak 2030-ig sikerül elpusztítaniuk a régi világot. A világ népességének – különösen az időseknek – erőszakos csökkentése. Azokat az országokat, amelyek megtagadják a sátánisták parancsainak végrehajtását, mint Tanzánia, Fehéroroszország, Nicaragua és néhány más, hasonló országokat gazdasági szankciókkal vagy az elnökök közvetlen eltávolításával büntetnek, például Tanzániában.

Most olyan információkat kapunk, hogy Fehéroroszország fenyegetéseket és kockázatokat kap. Valójában közvetlenül kijelentik, hogy senki sem fogja tudni megmenteni magát, minden országot egy vagy másik fokon büntetnek, egyeseket háborúval, másokat gazdasági problémákkal vagy kataklizmákkal, és még erősebb új járványokkal.

A világ éhségét is tervezik, a világ számos régiójában. Ha mindezeket a feltételeket összehasonlítjuk, akkor már nyilvánvaló, hogy nagyon nehéz lesz elmenekülni, és ez határozottan távol áll a városoktól és a részleges autonómiától, az élelmiszerellátástól, a víztől és még a fegyverektől sem. Már most azt javasoljuk, hogy fontolja meg a nagyvárosokból a földi magánházakba való költözést.

AIDS/HIV
Ember alkotta vírus
Szigorúan titkos információ napvilágra kerül egy magas rangú tiszt által

Xxy9mav1

/Ez nem meglepő. Egy angol Covid dokumentumfilmben egy virológiai laboratóriumban dolgozott nő szintén azt mondta, hogy az AIDS-t labóratóriumokban hozták létre . Persze a nő élete romokban hever mióta próbálkozik az igazság felfedésével. Többször is lecsukták rövid időkre. /

Milton William Cooper (az amerikai haditengerészeti hírszerzés főtisztje).

Az Egyesült Államok Hírszerzési Társaságának (ONI – Naval Intelligence Office) adminisztratív részlegének hivatalos teteje, amely az Egyesült Államok Hírszerzésének Milton W. Cooper alezredes részlegének része, feltárja, hogy kifejlesztették az emberi immunhiányos vírust (HIV / AIDS) Fort Detrick biológiai katonai támaszpontban 1972-ben a Védelmi Minisztérium (DOD-USA Védelmi Minisztérium) és a Pentagon, az MK-NAOMI projekt részeként, közvetlen végrehajtási utasítás alapján és az állam által létrehozott globális menetrend végrehajtásával.

Az USA-ban, a nevadai Las Vegas-ban tartott konferencia során néhány dolgot közöltem a HIV-betegséggel kapcsolatban.
Elárultam, hogy a HIV / AIDS-et az amerikai hadsereg laboratóriumokban hozták létre a társadalom és a harmadik világ hatalmas lakosságának felesleges elemei eltávolítása érdekében, miközben beiratkozott a haditengerészeti biztonság és hírszerzés (ONI) szervezetébe.
„Most engedje meg, hogy közzétegyem a többi bizalmas információt, és tisztázom, hogy a kormány és hírszerző ügynökségei fejlesztették ki a betegséget és a gyógyírt vagy az antidotumot.

A fő ajánlás egy szinte láthatatlan, kimutathatatlan mikroba kifejlesztése volt, amely megtámadja az auto immunrendszert, és így egy vakcina kifejlesztését azonnal lehetetlenné teszi. Megrendeléseket adtak a mikroba fejlesztésére, valamint egy gyógyító és megelőző gyógyszer kifejlesztésére. A mikroba felhasználható az általános lakosság ellen, és a WHO Egészségügyi Világszervezete, valamint a szárazföldi, afrikai, dél-amerikai és ázsiai egészségügyi ügynökségek által beadott bűnrészességi vakcinákba helyezhető. A megelőző antidotum alkalmazását az uralkodó elit használta. A gyógymódot a túlélőknek adják, ha úgy döntenek, hogy elegendő ember halt meg. Aztán be fogják jelenteni, mivel a közelmúltban dolgozták ki. Ezt a tervet Global 2000-nek hívták.

A PROJEKT FINANSZÍROZÁSA.

A gyógymódot és a profilaxist elnyomták. Finanszírozást az Egyesült Államok Kongresszusa kapott a HB 15090 alatt, ahol kezdetben több mint 10 millió dollárt különítettek el a Védelmi Minisztériumnak a fegyver előállításához. ”Szintetikus, nem látott biológiai anyag, amely természetesen nem létezik, és amelyre később nem lehetett természetes immunitást szerezni.

Mivel a lakosság nagy részét megtizedelnék, az uralkodó elit úgy döntött, hogy megsemmisítés céljából az ügynököt is a „társadalom nemkívánatos elemeihez” irányítja. A konkrét célkitűzések Afrika spanyol, fekete népességei voltak, korlátozott erőforrásokkal, nagy népességű kontinensekkel, például Ázsiával és alapvetően a harmadik világ nagy népességével.

A katonai fejlesztési projekt neve: HIV / AIDS MK-NAOMI. Az afrikai kontinens eredetileg 1977-ben, a MERCK cég gyártója, a himlőoltás révén szándékosan fertőzött a kórokozóval.

Az Egyesült Államokban élő szegények 1978-ban hepatitis B vakcinával fertőződtek meg a Centers for Disease Control, valamint a New York-i, Los Angeles-i és San Francisco-i Vérközpontban, amelyek szintén a MERCK cég gyártói. Most megvan az egész történet, amelyet elrejtettek a média elől.

Coopert 2001ben megölték .

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel