A világhatalmi elit a “mindent látó szemen át” figyeli a társadalmat: előkészítik a totális diktatúrát, eladósított világot

mindent lato szem dollar 1 585x356 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hitelcsapdákba zárt nemzetek, adósságtól fuldokló országok alkotják majd számukra z ideális, uralom alá hajtandó világot.

A végső visszaszámlálás megkezdődött, a kamatos kamat pedig folyamatosan pörög és duplázódik…

Napjainkra az emberekből tudatlan, agymosott szektásokat gyárt a modern társadalom. Ennek fő oka, hogy a média és a teljes fogyasztói szegmens is a világhatalmi elit kezében összpontosul.

Ők pedig ellenségképet gyártanak a gondolkodó emberből.

Ők az ellenség, akik túl sokat gondolnak a világról, a gondolkodás ugyanis veszélyes, mert aki gondolkodik, az átlát a szitán, az látja, hogy egy egész bolygót megvezetnek.

Mindeközben hitelekkel, és a mértéktelen fogyasztásra való ösztönzéssel ingerlik az egyént, hogy pénzügyileg túlvállalja magát, és így olyan hitelspirálba tudják belekergetni, amibe bekerülve fogják, rázárják az ajtót, majd eldobják a kulcsot.

Kifejezetten érdekükben áll, hogy a nemzetek polgárainak jelentős része az olyan pénzügyi intézményektől függjön, mint amilyenek a bankok.

Ezek pénzszivattyúként porszívózzák ki a tőkét az egyes országokból…

A hitelek arra szolgálnak, hogy olyan akadályokat állítsanak az embereke lé, amit csak a hitelintézetek tudnak elhárítani: haladékot adnak részletfizetést…stb.

Az embereknek azt kell érezniük, hogy a problémáikat csak a felettük álló intézmények tudják megoldani és amaga az állam.

Így lehet birkákat nevelni, akik csak költik a pénzt, mintha előre beléjük programozták volna ezt, felelőtlenül, mértéktelenül…

Eközben a világhatalmi elit globális kasszája folyamatosan gyarapodik, míg egyre több kisemmizett nemzet lesz a bolygón.

A kisemmizett emberek életük vége előtt oylan adósság spirálba kerülnek, ami azt vonja magával, hogy a születendő gyermekeik is adósságot fognak életük végéig nyögni.

Vagyis biztosítva van az adósrabszolgák utánpótlása is a rendszer számára.

mindent lato szem dollar 1 585x356 1

Elgondolkodtató, hogy merre tart a világ…

Miközben mindenki látja és érzékeli, hogy a bolygó már nem bír el minket, és azt a mértéktelen pazarlást, eközben egyre mohóbbá, egyre kapzsibbá válik mindenki, de csak keveseknek adatik meg, hogy bekerüljenek a  felső tízezret alkotó rétegbe, akik a bolygó felett uralkodnak.

Ez egy belterjes, zárt csoport, ahol kínosan ügyelnek egyes családok még arra is, hogy a vérvonalat ne akárki “szennyezze be”…

A Világ Új Rendje egy olyan adósrabszolga társadalmon alapul, ami csak dolgozik és robotol egész nap, miközben a tévéképernyőkön keresztül hitetik el velük viszonylagos szabadságukat, vagy annak illúzióját.

Így a rengeteg megvezetett, kilúgozott agyú ember észre sem veszi, hogy egy cellában élte le az életét, szupergazdag családok érdekeit szolgálva…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel