A világhatalmi elit, a bolygó a összes ivóvizét, sőt még a levegőt is magának követeli


ÍGY fogják megvalósítani az ördögi mestertervet! A világot csupán egy szűk világelit uralja. Vagyis kevesek uralkodnak sokak felett. Ők bitorolják a bolygónkon áramló vagyon több mint 95%-át, és hamarosan ráteszik a kezüket a maradék néhány százalékra is.

Az elmúlt évek kisebb-nagyobb gazdasági trükkjei, ingadozásai, és a nagy 2008-as válság nem véletlen folyamatok eredménye.

Mesterségesen keltik a gazdasági káoszt. Olyan káosz megteremtése a cél, melyek lassan, de biztosan növelik a bolygó lakosságában a feszültséget. Annál is inkább, mert így egy végső megoldásra kezdenek szomjazni a nemzetek.

Világszerte számos országba beépültek olyan politikusok, üzletemberek, akik valójában a világhatalmi elit felső tízezrének az érdekeit képviselik. Ők azok az úgynevezett gazdasági bérgyilkosok, akik azon fáradoznak, hogy a nemzetállamokat, és a még megmaradt erős kormányzatokat addig a pontig gyengítsék, hogy teret engedjenek a globalizmusnak.

A globalizmus ugyanis az egyik legjobb rejtett csatornája volt a világot privatizálni készülő szupergazdag rétegnek. Ezek a rejtett scatornák avlójában pénzszivattyúk. Pontok, ahol egyes nemzeteket le lehet gyalulni.

Épp úgy, mint ahogyan a magyar nemzet gazdaságát teljesen legyalulták azzal, hogy a szabad piacot megnyitva idegen tőkét áramoltattak be a multinacionális cégeken keresztül, melyek aztán végül külföldre vitték a bevételüket, a vagyonuk nagy részét. Ugyanis valójában az offshore cégek egyetlen helyre vannak becsatornázva.

Úgy is mondhatnánk, hogy a szálak egyetlen irányba vezetnek. A háttérhatalmi elit kapujába. Azért akarnak teljes befolyást szerezni mindenki pénze, és más erőforrások felett, mert így korlátlanná válna hatalmuk. Amíg egyetlen apró kis tőke létezik, mely felett nincs tolajdonjoguk, úgy a renddszer számolhat a megbuktathatóság kokcázatával.

Nem véletlen, hogy a nemzetállamok földjeit is próbálják kisajátítani világszerte maguknak, és magánkézre játszani. Emellett nemrég hírt adtunk arról is, hogy a bolygó teljes vízkészletére pályáznak.  A Rothschildek és más, nagytőkés családok és közösségek – akik együttesen alkotják az emberi társadalom felső néhány százalékát – ki akarják sajátítani a vizet maguknak. Ha ugyanis rendelkeznek majd a hatalmas vízkészlet felett, akkor korlátlanná válik a hatalmuk.

Gondoljunk csak bele abba, hogy mit is jelent a víz ma a világ és az élet számára. A víz az emberi élet, és szinte minden létforma alapja. Szükség van rá, hogy működjön a világ, hogy életben maradjon a Föld valamennyi élőlénye.

Aki megszerzi ezt az erőforrást, az lényegében minden felett uralmat nyer. Uralkodhat az ipar, a mezőgazdaság, a gazdaság és az emberek felett, országhatárokon át… A hírek szerint egyre több, hatalmas nagyságú – gigantikus – víztárolók építésébe kezdtek.

Nem tudni pontosan, hogy mik ezekkel a víztárolókkal a céljuk, de különféle hivatalos tájékoztatók szerint szimpla víztárolás, újraelosztás.

Valójában ezek is hatalmi eszközök lesznek az Új Világrend korszakában. Egy csap, amit megnyithatnak, vagy elzárhatnak..


Like it? Share with your friends!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük