A világhatalmi elit, a bolygó a összes ivóvizét, sőt még a levegőt is magának követeli


ÍGY fogják megvalósítani az ördögi mestertervet! A világot csupán egy szűk világelit uralja. Vagyis kevesek uralkodnak sokak felett. Ők bitorolják a bolygónkon áramló vagyon több mint 95%-át, és hamarosan ráteszik a kezüket a maradék néhány százalékra is.

Az elmúlt évek kisebb-nagyobb gazdasági trükkjei, ingadozásai, és a nagy 2008-as válság nem véletlen folyamatok eredménye.

Mesterségesen keltik a gazdasági káoszt. Olyan káosz megteremtése a cél, melyek lassan, de biztosan növelik a bolygó lakosságában a feszültséget. Annál is inkább, mert így egy végső megoldásra kezdenek szomjazni a nemzetek.

Világszerte számos országba beépültek olyan politikusok, üzletemberek, akik valójában a világhatalmi elit felső tízezrének az érdekeit képviselik. Ők azok az úgynevezett gazdasági bérgyilkosok, akik azon fáradoznak, hogy a nemzetállamokat, és a még megmaradt erős kormányzatokat addig a pontig gyengítsék, hogy teret engedjenek a globalizmusnak.

A globalizmus ugyanis az egyik legjobb rejtett csatornája volt a világot privatizálni készülő szupergazdag rétegnek. Ezek a rejtett scatornák avlójában pénzszivattyúk. Pontok, ahol egyes nemzeteket le lehet gyalulni.

Épp úgy, mint ahogyan a magyar nemzet gazdaságát teljesen legyalulták azzal, hogy a szabad piacot megnyitva idegen tőkét áramoltattak be a multinacionális cégeken keresztül, melyek aztán végül külföldre vitték a bevételüket, a vagyonuk nagy részét. Ugyanis valójában az offshore cégek egyetlen helyre vannak becsatornázva.

Úgy is mondhatnánk, hogy a szálak egyetlen irányba vezetnek. A háttérhatalmi elit kapujába. Azért akarnak teljes befolyást szerezni mindenki pénze, és más erőforrások felett, mert így korlátlanná válna hatalmuk. Amíg egyetlen apró kis tőke létezik, mely felett nincs tolajdonjoguk, úgy a renddszer számolhat a megbuktathatóság kokcázatával.

Nem véletlen, hogy a nemzetállamok földjeit is próbálják kisajátítani világszerte maguknak, és magánkézre játszani. Emellett nemrég hírt adtunk arról is, hogy a bolygó teljes vízkészletére pályáznak.  A Rothschildek és más, nagytőkés családok és közösségek – akik együttesen alkotják az emberi társadalom felső néhány százalékát – ki akarják sajátítani a vizet maguknak. Ha ugyanis rendelkeznek majd a hatalmas vízkészlet felett, akkor korlátlanná válik a hatalmuk.

Gondoljunk csak bele abba, hogy mit is jelent a víz ma a világ és az élet számára. A víz az emberi élet, és szinte minden létforma alapja. Szükség van rá, hogy működjön a világ, hogy életben maradjon a Föld valamennyi élőlénye.

Aki megszerzi ezt az erőforrást, az lényegében minden felett uralmat nyer. Uralkodhat az ipar, a mezőgazdaság, a gazdaság és az emberek felett, országhatárokon át… A hírek szerint egyre több, hatalmas nagyságú – gigantikus – víztárolók építésébe kezdtek.

Nem tudni pontosan, hogy mik ezekkel a víztárolókkal a céljuk, de különféle hivatalos tájékoztatók szerint szimpla víztárolás, újraelosztás.

Valójában ezek is hatalmi eszközök lesznek az Új Világrend korszakában. Egy csap, amit megnyithatnak, vagy elzárhatnak..


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük