A világ országainak megtámadása, és a szabadrablás Amerika politikájának lényege: a nyílt titok, amit nem akar észrevenni a világ…

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Amerika politikájának a lényege az, amit 2001 szeptember 11-e óta folytat…belső emberek tárják fel a titkot, amit mindenki sejt, vagy tud, se senki sem mond ki…

A nyugati civilizáció valójában már a kezdetek óta azon alapul, hogy az egykori területeken élő őslakosokat kizsigerelték, majd elvéve minden erőforrásukat, szimplán felélték azokat, majd tovább álltak, újabb rablókörútra indultak.

Sokak szerit ez fokozottan igaz Amerikára. Amerika múltja ugyanis nem kevésbé szégyenletes…

Valójában az amerikai kontinens indián őslakosságát is kegyetlenül kiirtották, ellehetetlenítették. Ma pedig ugyanezt teszik mindenkivel, akiknek van valamije, ami az USA-nak kell…

Ha ugyanis valamire szemet vet a dögkeselyű, azt nemes egyszerűséggel elveszi. Persze mondvacsinált indokkal előbb háborút indítanak egy komplett nemzet ellen… Ahogyan azt tették az elmúlt közel két évtizedben.

2001 szeptember 11 óta érzik nyíltan a jogot arra, hogy ezt a kizsigerelő, rabló politikát folytassák.

Az állítólagos demokráciát terjesztik, miközben a színfalak mögött politikai és gazdasági elnyomásra törekszenek, és arra, hogy az adott ország minden tartaléka felett befolyásuk legyen.

Ott volt Irak, Szíria, Afganisztán… de Líbia és Kadhafi történetét nagy valószínűséggel senkinek sem kell megemlíteni…

Bárki, aki az USA érdekeivel szembemegy, az ellenségnek számít.

Nem szép dolog, de valakinek ki kell végre mondania az igazságot: Amerika külpolitikájának a lényege mindig is a szándékos ellenségkeresés volt, és a szabadrablás, melyet a Közel-Keletet végigjárva folytattak.

Akárhová tették be a lábukat, és kezdték el terjeszteni a híres-neves demokráciájukat, ott káosz és halál jelent meg rövid időn belül, mely mindent felemésztett.

Az USA a világ csendőrének szerepét valójában annak köszönheti, hogy bármilyen erőt, ami elég nagyra nőne ahhoz, hogy fellépjen ellene és rávilágítana az igazságra, még idő előtt lever, elnyom.

Ezt azonban a világ szándékosan nem akarja észrevenni.

Mindenki félrenéz, pedig gyakorlatilag nyílt titok.

Azonban az, hogy így működik a világ, az egy beteg folyamat része. A politikának és a világnak gyógyulásra van szüksége ebből a különös betegségből..

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel