A világ két arcát állítja megdöbbentő kontrasztba képein egy török művész – Érdemes mindet végignézni!


Uğur Gallen Instagramján található fotógyűjteménytől valahogy mindenki átérzi világunk sokkoló kontrasztját és ellentmondásainak érzését.

Hirtelen abbahagyjuk az önsajnálatot, panaszkodást és lehull a szürke fátyol végre szemünkről. A művész munkáiból látszik, hogy egy felébredt személyről van szó, aki látja világunkban a kontrasztot és lényeget.

Éles kontrasztba rakja a fogyasztói társadalmat azok életével, akik kilátástalanul léteznek, szinte a túlélésre törekedve mindössze …

torok-1.jpg

torok.jpg

torok-1.jpg

torok-1.png

 

torok-11.jpg

torok-15.jpg

torok-10.jpg

torok-2.jpg

torok-12.jpg

torok-3.jpg

 

torok-4.jpg

 

torok-5.jpg

 

torok-6.jpg

 

torok-7.jpg

 

torok-8.jpg

 

torok-9.jpg

torok-13.jpgtorok-14.jpg

 

torok.png

 


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Ezzel az a baj, hogy AZ OKOKRÓL SEMMIT SE MOND!
  Megmutatja a jelenséget, amit amúgy is tudunk. Még azt sem tudjuk meg, hogy a “művészi” ábrázolásnak mi az oka! Megpróbál lelkiismeret-furdalást kelteni? Ez a legvalószínűbb.
  Meg fog változni ettől bárkinek is a viselkedése? Gyakorlatilag nem. De abszolút lényegtelen, hogy a bivalybasznádi Jóskapitának megváltozik-e a véleménye, mint ahogy az is abszolút lényegtelen, hogy a 123. Jóskapista mit gondol a “globális felmelegedésről”. A LÉNYEG AZ, HOGY A VILÁG IRÁNYÍTÓINAK MI A VÉLEMÉNYE, a többi csak ócska porhintés!
  Tehát a kérdés: meg fog-e változni a világ irányítóinak a véleménye és SZÁNDÉKAI, TERVEI attól, hogy ezt a — kétségtelenül hatásos, néhol humoros — műalkotást látták?
  Be fogják szüntetni a TÚLSZAPORODÓ és éhező emberiség-rész túlszaporodását? Ki fogják végre fejleszteni a fúziós erőművet, vagy tovább folytatják a kutatásnak látszó elszabotálást? El fogják-e terjeszteni a tórium-232-t és az urán-238-at is felhasználni képes, atomerőműveket (amelyek a hosszú felezési idejű radiokatív hulladékot is eltüntetik)? Felhozzák-e a civilizált világ hulladék újrahasznosítási szintjét 100% közelébe, vagy folytatjuk a Föld nyersanyagainak (vas(érc), réz(érc) … wolfram, molibdén, titán, kobalt, nikkel, gallium, cirkónium, nióbium, stb… találomra néhány elem, de felsorolhatnánk a peiódusos elemtábla nagy részét) ?
  Vajon felfogják-e végre, hogy az emberiség genetikai állománya évmilliárdok által kifejlődött, pótolhatatlan kincs, amit TOVÁBBFEJLESZTENI KELL, ÉS NEM HAGYNI ELENYÉSZNI a szaporodás jogának alapvető emberi joggá tételével? Vagy inkább felhasználják a mostanában is érvényes demográfiai folyamatokat az emberiség degenerálására?
  Szerintem semmi sem fog változni.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük