A világ első repülő csészealja, Nikola Tesla, a világ első embere, aki UFO-t készített?

Tesla és a földönkívüli technológiák kapcsolata, amiről senki sem beszél…

Mire jöhetett rá a géniusz, amit még az FBI is próbált belőle kiszedni?

Nikola Tesla az egyik legnagyobb név, amit valaha ismerhetett a tudomány.

Sokan egyetértenek még bírálói között is abban, hogyha ő nincs, ma a világ rengeteg technológiai vívmánnyal szegényebb lenne.

Ha nem találta volna fel és kutatta volna azokat a dolgokat, amiket hozzá köthetünk, ma rengeteg minden nem lenne, vagy sokkal később jött volna rá a világ.

Igazi zseni volt, akinek a találmányai messze meghaladták a korukat.

Éppen ezért számtalan alkalommal felvetődött már vele kapcsolatban az, hogy honnan volt ekkora tudása. Földönkívüli “múzsák”?

Tesla és az idegen technológiák gondolata már a maga idejében is felvetődött, az FBI nem véletlenül szaglászott Tesla tudományos és technológiai kutatásai után.

Úgy vélték, hogy Tesla egyes technikai és műszaki megoldásai kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, amint Roswellben találtak, az 1947 nyarán lezuhant csészealj belsejében.

Véletlen lenne, vagy valóban volt kapcsolat…?

Különös egybeesés, hogy a huszadik század első évtizedében, Tesla kérelmet nyújtott be egy sajátos repülőgép szabadalmaztatására, amelyet „a világ első repülő csészealjának” nevezett, a világ első emberműves UFO-jának.

A repülő csészealj tervezésénél alkalmazott módszerek megfeleltek azoknak a leírásoknak, amik a Roswell-eseménynek során felmerültek, és ami minden ufó észlelés kapcsán a szemtanúk által tett beszámolókban felmerültek.

Az amerikai hadsereg több ufót is tanulmányozhatott Roswellt követően, így egyre gyanúsabbá vált számukra Tesla “hagyatéka”.

Tesla nem csak egy jármű terveinek szabadalmát igazoló dokumentumot nyújtott be, hanem egy antigravitációs hajtóművét is.

Vagyis Tesla gyakorlatilag tudhatta, hogyan működhettek ezek a levegőben lebegő korong alakú szerkezetek.

Egy olyan kondenzátorhoz hasonló szerkezet forgott a saját tengelye körül az ufókban, ami elegendő erőt fejtett ki ahhoz, hogy ezek a tárgyak lényegében hangtalanul a levegőbe tudjanak emelkedni, és ott is tudjanak maradni.

Más források úgy vélik, hogy a NASA által később megkaparintott, ma is fejlesztés alatt álló EmDrive, vagyis térhajtómű tervei is eredetileg Tesla kutatásaiból erednek.

Ezek a dolgok minduntalan felvetik a kérdést: Tesla honnan tudhatta ezeket? Kiknek állt érdekében ellopni a Tesla találmányokat, mind a Tesla halálsugarat, melyre az FBI és a Pentagon is megpróbálta rátenni a kezét?

Kapcsolatban állhatott az idegenekkel a géniusz?

Vagy saját maga jöhetett rá a technológia alap működési elveire, ahogyan ezek a korong alakú tárgyak a levegőben maradtak?

Esetleg Tesla maga jött rá arra, hogy titkos kooperáció lehet az idegen technológián alapuló nem evilági szerkezetek és az amerikai légierő között…?

A zseniális feltaláló életével és halálával, valamint találmányaival kapcsolatban még ma is rengeteg a megválaszolatlan kérdés…