A videó, amit a gyógyszeripar legszívesebben betiltana: a gyógyszeripar legaljasabb trükkjei

a video amit a gyogyszeripar legszivesebben betiltana a gyogyszeripar legaljasabb trükkjei

Botrányos ügyek, létező piszkos módszerek: így veri át az egész világot a sok tablettagyár… Nagyon veszélyes lehet az, ha egy gyógyszer okoz komplikációt.

Az azonban még veszélyesebb, hogy a gyógyszergyárak nem is veszik komolyan a gyógyszerek előállításához szükséges biztonsági előírásokat, vizsgálatokat.

A legtöbb tablettáról, piruláról váltig állítják a gyártók, hogy kevés mellékhatással rendelkezik, és azok sem jelentősek.

A valóság azonban sokkal borzasztóbb: évente sokkal többe halnak meg gyógyszerektől – túladagolástól és mellékhatások okozta szövődméynektől – mint háborúkban, vagy balesetekben.

Nők, akik fogamzásgátlók miatt lettek meddők, kaptak trombózist, férfiak, akiket szintén méregdrága, biztonságosnak hazudott gyógyszerkészítmények tettek tönkre…

A betegtájékoztatók pedig valójában nem a betegek tájékoztatása miatt vannak.

Ez nem a betegek védelme ugyanis, hanem a gyógyszerek és a gyógyszergyárak gazdasági és jogi védelme… hogy ne lehessen őket igazán komolyan felelősségre vonni!

A lenti dokumentumfilm kendőzetlenül beszél arról, amiről a gyógyszeripar hallgat, mint az a bizonyos a fűben…

Kétség sem fér hozzá, hogy a gyógyszerlobbi legszívesebben eltörölné ezt a filmet a Föld színéről, de a szerencse az, hogy a nyilvánosság ereje még mindig megvan… még ha a média nagy részét már maguk köré is csavarták a különféle pirulagyárosok.

Nézd meg, gondolkodj el, és eszmélj rá, hogyan verik át az egész világot!

 

Originally posted 2018-09-13 15:54:03. Republished by Blog Post Promoter