A Vatikán szóvivője az Új Világrendről és 6 milliárd ember “eltüntetéséről” beszélt? Ijesztő elszólások

Már egy ideje hallani olyan híreket, miszerint egyes fontos szereplők, közéleti figurák, befolyásos emberek olyan nézeteket vallanak, melyek az agenda 21 és az Új Világrend tanaira hasonlítanak.

Eszerint az emberiség túlnépesedett.

Túl sokan vagyunk a Földön, túl sokan szívják a levegőt, és ezt a népességrobbanást minden létező módon meg kell állítani.

A cél pedig szentesít ehhez minden eszközt, mivel a világ befolyásos szereplői szerint az emberiség sorsa múlhat azon, hogy egy egységes világkormányt hozzanak a jövőben létre, mely gyámság alá helyezné az emberiséget.

A szóvivő, aki egyben professzor is, és köztiszteletben is áll a Vatikán vezetősége körében, azt mondta, hogy a Föld már rég túlnépesedett, és valójában 6 milliárd lélekkel többen vagyunk, mint eredetileg kellene lennünk.

Ez a kijelentés így elsőre elég ijesztőnek hat és sokak szerint egyértelmű utalás arra, hogy John Schellnhuber, és a Vatikán az Új világrend igen szélsőséges nézeteit vallja.

Az Új világrendhez szorosan kötődik ugyanis egy a jövőben bekövetkező genocídium, azaz szervezett népirtás, mely során az emberi populáció több mint 93%-át eltennék láb alól.

Egy Agenda 21 nevezetű protokoll keretében hajtanák ezt végre, rendkívül fegyelmezett, szervezett módon.

Az egész ideológia szerves alapját képezi a georgia-i emlékmű, melynek egyik oldalán kőbe is van vésve egy információ arról, hogy mennyinek is kell lennie a Föld lakosságának egy ideális, Új világban.

Az angolul csak Georgia Guidestones-nak nevezett emlékmű ugyanis pontos ajánlást, utasítást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az emberiség létszámát mennyiben kellene maximalizálni.

Schellnhuber azonban még ennél is tovább ment. Azt mondta, hogy az lenne a legjobb a világnak, ha egy az egész bolygóra kiterjedő, világszerte alkalmazható jogokkal rendelkező bíróságot, vagy tanácsot hozna létre az emberiség.

Ez pedig nem jelent mást, mint az Új világrendet magát, még ha burkoltan is.

Ha ugyanis a világ polgárainak nem csak nemzeti jogaik és kötelezettségeik vannak, hanem globális szinten, a világhatalom felé is léteznek kötelezettségek, és betartandó normák, akkor feltehetően ezek lesznek fontosabbak.

Vagyis a nemzetállamok szerepe csorbul, egészen odáig, míg meg nem szűnnek majd, mivel értelmüket vesztik.

Ez lesz az Új világrend térnyerésének napja.

A Vatikán feltehetően egy globális demokráciát akar létrehozni, egy olyan planetáris – egész bolygóra kiható – bíróságot és végrehajtási intézményt, mely kontroll alatt tarthatná az embereket.

Forrás