A Vatikán sötét oldala: gyermekrabszolgaság, elhallgatott fajtalankodások, papok ördögi teteti mételyezik a pápai intézményt

Kétségtelen, hogy az elmúlt évtizedekben, főleg az elmúlt 10 évben alaposan rájárt a rúd az egyházra. A Vatikán falai évről-évre botrányoktól hangosak. Ezek a botrányok pedig nem hagynak alább, egyre inkább erősödnek. Sőt, újabbnál újabb megbotránkoztató dolgok kerülnek napvilágra arról a titkos rendszerről, ami a Vatikán szívét mételyezi…

egyhazbotrany-585x358.jpg

Sokak szerint II. János Pál pápa halálával kezdett el lassan hanyatlani az egyház, mind szellemi, mind szervezeti értelemben. Egyetlen pápa sem volt azóta hatalmon, mely csak megközelítette volna azt a népszerűséget, mint amit a bölcs II. János Pál kivívott az emberek és a világ szemében. Nem véletlen az sem, hogy sokan őt tartják az utolsó igazi pápának bizonyos értelemben.

Egyrészt ő még feddhetetlen volt, és képes volt egyben tartani az egyházat. A halálát követően azonban sötét szívű emberek férkőztek a pápai trón közelébe.

A titkos társaságok, melyek mindig is ott ólálkodtak a Vatikánban, megmutatták magukat, és dögkeselyűként merészkedtek ki a sötétből, hogy átvegyék a szellemi hatalmat a világ legbefolyásosabb vallása felett.

Kezdve a melegbotrányokkal, melyeket nemrégiben többször is kirobbantottak belülről, egészen a gyermekek molesztálásáig, mind azt mutatják, hogy “Róma leromboltatott”, legalábbis szellemi értelemben ez mindenképp bekövetkezett.

Egyre több az olyan ügy is, mely gyermek-rabszolgaságot tárt fel bizonyos papi csoportok között. Soha ennyi bűn és istentelenség nem volt még az egyházon belül. Mintha csak szabotálták volna a Vatikán intézményét azzal a céllal, hogy véglegesen elhiteltelenítsék, így csökkentsék a hatalmát, befolyását.

A Vatikán alatti titkos katakombákban sötét szertartásokat rendeznek.

A “gonosz szellemek” már a bazilika falain belül vannak, és sokak szerint az ő hatalmi emberük maga Ferenc pápa is, de már az előtte a trónon lévő Benedek pápa is szintén egy beépített embere volt az illuminátusoknak.

Hogy mi lesz ennek a vége?

Az egyház hanyatlása vélhetően tovább folytatódik: a háttérhatalmi elit egyik érdeke lehet az, hogy idővel a kereszténység végleg erodálódjon, és elveszítse a hitelét.

Ez lesz az a pont, amikor az Antikrisztusi nézetek és az ideológia szétterjed a világban, megfertőzve az emberek tudatát.

A Bibliában is leírt elragadtatás időszaka, amikor 7 évnyi sötétség borul majd a Földre, mely értelmezhető úgy, hogy 7 évig sötétben lesz tartva az emberek tudata, vagyis egy egész világot fognak megvezetni hamis ideológiákkal.

A Vatikán tehát megkezdte felszámolni önmagát…