A Vatikán és a szabadkőművesek harca Rómáért: illúzióval etetik a világot, minden a hatalomról szól

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A nyilvánosság számára meglepetéssel szolgálhat, ha egy kicsit a színfalak mögé tekint…

Róma ma is az egyik legkülönlegesebb hely a világon, ahol régi építmények és a modernitás egymásba olvad, ez pedig nem véletlen.

A Vatikán ugyanis a központja nem csak szellemi, de fizikai és politikai értelemben is a világ legnagyobb befolyással rendelkező erejének:

Az egyháznak.

A Vatikán ebből meríti az erejét, azt azonban már kevesen tudják, hogy Rómáért már évszázadok óta dúl a harc.

A szabadkőművesek és a Vatikán, valamint a vatikáni illuminátusok csoportja vív harcot az emberiség legnagyobb hagyatékáról.

Az illuminátusok már megalakulásuk óta folyamatosan azon vannak, hogy átvegyék a Vatikánon belüli hatalmat, ami egészen a kétezres évek elejéig nem sikerült.

Aztán fordulat következett be a hatalmi harcban, és sikerült megbontani az egyházi szentek addig összezáró és szoros kötelékét.

II. János Pál pápa volt az utolsó tiszta szívű pápa, de már körülötte is megjelentek olyan személyek a pápai tanácsban és az egyházi elitben, akik az illuminátusokhoz voltak hűek valójában.

Benedek pápa már egy erősen megkérdőjelezhető figurája volt az egész hatalmi játszmának minden oldalról.

Valójában azonban nem volt hajlandó azokat az egyházi fordulatokat és “belső reformokat” végrehajtani az egyházon belül, amit a szabadkőművesek követeltek, ezért egy belső puccs keretében a színfalak mögött váltották le.

Az őt követő Ferenc pápa valójában tehát oda lett téve a pápa trónra, és nem megválasztották.

Ezzel pedig végleg egy erkölcsi és szervezeti hanyatlás felé indította meg a Vatikánt, amit napjainkban a sorra a szekrényből kihulló csontvázakból is láthatunk.

Az egyházat soha nem érte annyi botrány még évtizedek ideje alatt sem, mint ami az elmúlt pár évben derült ki.

Meleg hálózatok, gyermekek folyamatos molesztálása, időnként pedig sátánista szertartások is szerveződtek a Róma alatti katakombákban.

Európa-szerte több ezer gyermek lehet az áldozat, sőt, egyes jelentések szerint csak Németországban 11.000 gyermeket bántalmazhattak fizikai és szellemi eszközökkel.

Az egyház egy kazár-maffia szerű hálózathoz vált hasonlatossá.

Ez pedig mind annak a jelei, hogy a szabadkőműves ideológiák valójában már majdnem teljesen átvették a hatalmat a Vatikán falain belül…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel