A vasúti síneken találtak rá a kokainnal túladagolt kétéves kislány táskába rejtett holttestére


A kisgyermek holtteste néhány hónapja került elő, a nyomozás azonban csak most mutatta ki a testében túltengő kábítószert.

A Hudson megyei ügyészség adta ki a közleményt, miszerint 2018. április 11-én, a déli órákban, egy broadway-i vasútállomás sínjeinek közelében egy emberi maradványokat tartalmazó táskát talált a helyi rendőrség.

A nyomozás során kiderült, hogy a holttest egy kétéves kislányé, aki emberölés áldozata lett. Későbbi vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a Te’Myah Layuana Plummer nevű áldozattal apja végzett.

1678852_plummer.jpg

Te’Myah és Travis Plummer © Richmond Police Department

A gyilkosság részletei eleinte tisztázatlanok voltak, ám néhány nappal később Puerto Ricóban elfogták a tettest, és letartóztatták, így a nyomozás tovább folytatódhatott. A 37 éves Travis Plummer kislányával együtt még márciusban kerültek fel az eltűnt személyek adatbázisába – ez vezette a rendőrséget a holttesthez.

Police said this missing girl wasn't in danger. They found her body in a suitcase************************In March, the…

Közzétette: Gone, But Not Forgotten – 2018. április 12., csütörtök

A kétéves kislány boncolása során a halál okára is fény derült: a testén felfedezhető súlyos bántalmazás jelein kívül szervezetében halálos mennyiségű kokaint találtak. A tettes a gyermek holttestét több szemeteszsákba tekerte, majd egy táskába zárta, ezután hajította a híd alá, a vasúti sínek mellé.

– Továbbra is próbálunk rájönni, hogy pontosan hogyan és mi történhetett – mondta a tettes kirendelt védője az esettel kapcsolatban.

Plummer egyébként rendkívül súlyos büntetésre számíthat, ugyanis egy évtizede is elítélték, amiért 8 hónapos kisfiát halálra verte. Emellett ült már börtönben emberrablás, hanyag gyermektartás, halálos fegyver birtoklása és kábítószerrel való visszaélés miatt is.

(via CrimeOnline)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük