A transzneműeket kritizálta egy adószakértő, erre kirúgták a munkahelyéről

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ráadásul mindezt saját Twitter-oldalán tette normális hangnemben, de nem számított.

Ha a férfiak kisminkelik magukat, női ruhát és magassarkú cipőt vesznek fel, attól még nem lesznek nők – írta saját Twitter-profilján Maya Forstater. A 45 éves nő a kormány azon javaslatát kritizálta, miszerint az emberek saját maguk dönthetnének úgy, hogy ők a semleges nemhez tartoznak.

Forstater szerint nem kellene megengedni a transz férfiaknak, hogy használhassák például a női öltözőket, próbafülkéket, vagy női börtönbe kerülhessenek. Sőt azt sem, hogy női sportcsapatban játszhassanak, mivel az a valódi nők privátszféráját és biztonságát fenyegeti.

Az adószakértő elmondta, hogy a cég HR-osztályától kapott egy e-mailt, miszerint kollégái aggodalmukat fejezték ki a transzneműségről megosztott gondolatai miatt. Közölték, hogy többen kirekesztőnek és sértőnek találták Forstater véleményét.

Habár egy az üggyel kapcsolatos nyomozást követően kiderült, hogy nem sértette meg a vállalat irányelveit, a cég úgy döntött, hogy nem hosszabbít szerződést vele. A nő azon gondolkodik, hogy beperli a volt munkáltatóját, mivel az a privát Twitter-oldalán közzétett véleménye miatt rúgta ki.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel