A Toprakkale-űrhajó: több ezer éves lelet, mely nem is létezhetne!

osi-urhajo-faragas-e31b322e86.jpg
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az előző emberiség nyoma, vagy az ősi idegen űrhajósok bizonyítéka? A rejtélyes űrhajó faragás az egész világot lázban tartja.

Jól nézzétek meg a lenti képet.

Ez egy olyan korábban a földből kifordított lelet, melyet eredetileg Peru környékén találtak, és minimum több ezer éves a kormeghatározás alapján.

Amit ábrázol, az pedig a már sokat látott régészeket is meglepte.

Adódik a kérdés: pontosan mit ábrázolhat? Egy űrhajót, ahogyan azt egyre többe mondják, vagy ahogyan a mainstream régészet tábora érvel, “csak véletlen egybeesés”?

Talán az ősi idők ember tisztában volt a repülés fogalmával, mert hatalmas hajtóművekkel rendelkező gépeket látott a levegőbe emelkedni, lényekkel a fedélzetükön.

Egyesek szerint maga a repülés utáni folyamatos vágy is innen ered az emberiség történelmében.

Indiában találtak olyan ősi “műszaki” leírásokat, melyek egy égbe emelkedő “otthonról” írnak, vagyis egy olyan szerkezetről, mely fel tudott emelkedni a talajtól.

Ahogyan Pakal maja király sírjában is találtak egy olyan hatalmas kőtáblát, amin egy űrhajós látható utazás közben.

A Toprakkale ősi űrsiklóként definiált szerkezetről rengeteg minden fennmaradt más kultúrákban is, de ez a földből előkerült faragás az első konkrét bizonyíték a létére.

A szóba forgó tárgy 2.500 éves az előzetes kormeghatározás alapján, és 25 év után került elő az Isztambuli Múzeum egyik raktárából, korábban pedig egy ismeretlen gyűjtő tulajdonát képezte.

A múzeum archeológusai szerint a lelet hiteles, tényleg az adott korból származik, és nem hamisítvány.

Ha alaposan megnézzük, összesen négy hajtóművel van ábrázolva az űrhajó a faragás formájában. Középen a belsejében pedig egy kozmonauta ül.

osi-urhajo-faragas-e31b322e86.jpg

A leleten később sérülés keletkezett, ami miatta fej része eltűnt, de a rekonstrukciók alapján ez az alak a mai űrhajósokhoz hasonló sisakot viselt.

Sokak szerint ez egy ősi űrsikló pontos mása, faragásba “öntve”, ahogyan az akkori kor embere látta, amikor a Földet égi utazók látogatták meg.

Mások szerint egy időutazás bizonyítéka lehet: egy ismeretlen korból származó, nem a mi viágunkba illő lelet.

Akárhogy is: a tudomány és a történelem ma sem tud dűlőre jutni felette…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel