Taxisnak adta ki magát és megerőszakolta a 25 éves német nőt, végül még 30 eurós díjat követel


Szörnyű durva nemi erőszak rázta meg tavaly a bajor fővárost Münchent. Egy Merkel vendég úgy tett mintha taxis lett volna és egy 25 éves nőt vett fel a kocsiba, útközben megerőszakolta.

Különösen gyalázatos volt a tette, hiszen olyan időszakban ment nőre vadászni, amikor éppen hogy a biztonságos hazatérés miatt szoktak a taxit hívni és ezt használta ki ez az alávaló bevándorló.

Ez a nő is éppen egy szórakozóhelyről indult haza, kicsit ittas állapotban és azért hívott taxit, hogy nehogy valami baj történjen vele útközben. A fiatal nő azt mondta, egészen biztos volt benne, hogy egy taxiba szállt be. Útközben hazafelé, a nő elaludt a kocsiban. Arra ébredt fel, hogy le van vetkőzve és az önmagát taxisnak kiadó migráns mint egy vadállat úgy erőszakolja.

“Próbáltam harcolni, de nem volt semmi esélyem sem “- mondta az áldozat.

Így nem volt más választása mint hogy elviselje a brutális nemi erőszakot.

Az elkövetett erőszak után a bevándorló elvitte a fiatal nőt a kért címre, majd mintha misem történt volna, elkért tőle a viteldíj fejében a 30 Eurót.

A fiatal nő közvetlenül a rendőrséghez ment és panaszt nyújtott be az állítólagos taxisofőr ellen.

“Megjegyeztem az autó rendszámát fél órán keresztül hangosan mondogattam, hogy el ne felejtsem” – mondja a bíróság előtt.

A rendszámtáblán a rendőrség az Arif C.-t azonosította az elkövetőnek és a DNS vizsgálat bebizonyította, hogy ő volt az elkövető. Az ügyvédje javaslatára, azonban tagadta a nemi erőszakot. Még az előzetes letartóztatását sem rendelték el, elméletileg azóta is taxizhat.

Források:

Münchner Taxler soll Krankenschwester (25) nach Disco-Besuch vergewaltigt haben

Er ist immer noch auf freiem Fuß: Falscher Taxler soll Münchner Krankenschwester vergewaltigt haben

 

 


Like it? Share with your friends!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük